VR (VIRTUAL REALITY)

VR er den nye måten å spille TV-spill på! Les mer

VR - Virtual Reality

Digitale spill - VR

Playstation VR - Digitale Spill

VR og AR Headsets

Virtual Reality Headsets og Augmented Reality Headsets er den seneste trenden innen gaming tillbehør og drar inn spillerne i en helt ny spillopplevelse. 

Virtual Reality som betyr Virtuell Virkelighet er en datagenerert verden der spillerne får en dypere opplevelse av spillet ettersom man får følelsen av å være en del av den verden og interagere med den.
Tenk å få oppleve førstepersoner spill der du virkelig får oppleve at du faktisk er der og kan snu deg rundt å oppdage en verden full av eventyr når du egentlig står eller sitter i stua.

Et eksempel på Virtual Reality Headsets er Playstation VR som også har gått under prosjektnavnet Morpheus. Et annet eksempel er Oculus Rift som er et av de første moderne VR Headsetene som ble laget.

Augmented Reality betyr forsterket virkeliget som kombinerer informasjon fra din fysiske omgivelse med informasjon fra et program. For eksempel så kan et program prosjektere en spillkarakter på ditt skrivebord som du dessuten kan interagere med. Et kommende Augmented Reality Headset er HoloLens som utvikles av Microsoft.