Final Fantasy XV (Playstation 4)

Final Fantasy XV
Tips en venn
349 kr Midlertidig utsolgt

Selges av CDON.COM

Aktivere overvåking gjennom å registrere din e-postadresse og trykk på 'Overvåke'. Vi gir beskjed når produktet er tilgjengelig.Final Fantasy XV – Eksklusivt forhåndstilbud

Forhåndsbestill Final Fantasy XV på CDON.COM og få tilgang til våpenet Blazefire og Gourmand set!


Final Fantasy XV – Forhåndsbestillingstilbud

Forhåndsbestill Final Fantasy XV og få Day One Edition til release!
Day One Edition inneholder en nedlastingskode til det legendariske sverdet ”Masamune”.

Gjør deg klar for å bekle hovedrollen i det ultimate fantasy-eventyret. Legg ut på en oppdagelsesreise i FINAL FANTASY XV og opplev episke, actionfylte kamper. Du er Noctis, kronprinsen i kongeriket Lucis, og oppgaven din er å ta tilbake hjemlandet ditt fra den keiserlige armeens jerngrep.

Sammen med de nærmeste vennene dine legger du ut på en helt unik reise gjennom den vakre verdenen Eos, hvor du møter utrolige beist og nådeløse fiender. Du vil lære deg å mestre ferdigheter innen våpen og magi, og du vil kanalisere kraften til forfedrene dine slik at du enkelt kan warpe gjennom luften under spennende kamper.

Dette spillet er både for nybegynnere og erfarne fans. Oppfyll skjebnen din og opplev en helt ny type fantasy-spill.

Ta del i actionfylte kamper: Tilpass våpnene dine og bruk hver figurs unike egenskaper i et spennende, sanntids kampsystem som både er brukervennlig og har mye å utforske. Warp rundt på slagmarken og få inn taktiske fulltreffere og spesialteknikker, og man frem stadig kraftigere trolldommer mens gruppen din tar seg videre i eventyret.

Legg ut på en reise uten grenser: Sett deg bak rattet og kjør fra hovedstaden og ut på landeveien sammen med dine beste venner, eller dra ut til fots for å utforske et stort landskap med ville dyr, farlige huler og levende byer fulle av eventyr.

Opplev bånd som ikke kan brytes: Spill som Noctis og opplev hvordan samholdet styrkes i løpet av reisen sammen med vennene dine. Å ta tilbake hjemlandet ditt krever styrke og mot, og fremfor alt samhold. Samarbeid om kraftige angrep i kamper, og gled deg over lagarbeidet som fremvises av Noctis og vennene hans.

Prins Noctis er på vei for å gifte seg med forloveden Luna da han får høre at hjemlandet hans er blitt invadert og erobret under et falskt påskudd om en fredsavtale, og at han selv, hans elskede og faren, Kong Regis, skal være drept av fienden.

For å samle den nødvendig styrken til å avdekke sannheten og ta tilbake hjemlandet, må Noctis og hans lojale følgesvenner klare en rekke utfordringer i en spektakulær åpen verden som er fylt med fryktinngytende skapninger, utrolige underverker og farlige fiender.

Noctis:  Noctis er arvingen til tronen i Lucis, og problemene hans begynner når han drar fra hovedstaden for å gifte seg med Lady Lunafreya Nox Fleuret. I kamp bruker han spektralvåpen som han smir ut av ingenting, en evne alle i kongefamilien har.

Gladiolus: Amicitia-familien har lenge tjent som et skjold som beskytter kongefamilien i Lucis. Gladiolus er Amicitia-familiens eldste sønn. Båndet han deler med Noctis, er noe mye større enn bare et bånd mellom en livvakt og hans fyrste. Med sin fenomenale styrke er han alltid klar til å beskytte følgesvennene sine.

Ignis: Ignis ble oppdratt sammen med Prins Noctis for å bli kronprinsens rådgiver. En intens utdannelse har gitt ham rådsnarheten og fatningen som rollen krever, og de taktiske ferdighetene hans vil vise seg uvurderlige i løpet av prinsens reise.

Prompto: Prompto, som har vært en venn av Noctis siden de møttes som tenåringer, er en ung mann av allmuen som havner på dypt vann da tragedien rammer Lucis. Likevel forsøker han å gjøre mer enn sin del av jobben for å avlaste følgesvennene og holde motet deres oppe.

Luna: Luna har mange gode minner om Noct fra barndommen, men uskyldsdagene deres fikk en brå slutt da keiserriket tok over landet hennes, Tenebrae. Motgangen hjalp henne til å bli historiens yngste orakel. Hun er beundret og respektert over hele verden, og nå reiser hun for å søke en forbindelse med gudene slik at hun kan hjelpe Noct.

Regis: Regis er den regjerende monarken i kongeriket Lucis, og han oppdro sønnen, Prins Noctis, alene. I mange, lange år har han ivaretatt Muren, en magisk barriere som omslutter hovedstaden og beskytter den mot invasjon. Men tragedien rammet ham under signeringen av fredsavtalen med Niflheim, hvor han ifølge ryktene ble drept.


Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Kategori: Rollespill Utvidelsespakke: Nei
Utgivelsesdato: 2016-11-29 Forventet leveringstid: Midlertidig utsolgt
Product number: 3023882412 Leverandør:
Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 0 Gjennomsnittsvurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%
Operatør
Hvilken operatør du ønsker å bestille, som for eksempel NetCom.

Type abonnement
Nytt abonnement - Hvis du vil ha et nytt telefonnummer.
Portering - Bytte operatør og beholde ditt nåværende telefonnummer. Ditt nåværende abonnement kan ikke ha bindingstid igjen.
Forlenge - Bind ditt abonnement med samme operatør og beholde telefonnummeret ditt. Det kan maks være 1 måned bindingstid igjen på ditt abonnement.

Abonnementstype
Den type abonnement du ønsker. Ved siden av dette kan du se aktuell prisinformasjon.

Bindingstid
Hvor lenge ønsker du å binde abonnementet. Husk at du ikke vil være i stand til å si opp avtalen før bindingstiden utløper.

 

Forsikringsvilkår

  • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
  • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
  • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
  • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

  • 152 kr /måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
  • 99 kr /måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
  • 69 kr /måned - 36 måned, 9.99% rente (395 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »