FIFA 18 (Playstation 4)

FIFA 18
Tips en venn
599 kr
Spare i ny ønskeliste
Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven

Forventet leveringstid:  2-4 arbeidsdager

Frakt: 39 kr

Selges av CDON.COM

Dette produktet tilhører og leveres av CDON.COM.
FUT-pointsit 5% alennuksella

FIFA 17 – Får FUT Points direkte!

Du har vel ikke gått glipp av at vi tilbyr FUT points til FIFA 17 for Playstation 4 og Xbox One? Disse produktene er digitale så du får en produktnøkkel på dine sider med en gang du legger en ordre. Så maksimer ditt FIFA 17 og skap ditt vinnerlag allerede idag! Katso lisää FUT-pisteitä täällä!

Drevet av Frostbite

Frostbite visker ut grensene mellom den virtuelle og den virkelige verden og skaper mer dybde og karakter i det som skjer på banen. Ved hjelp av avansert skyggelegging og andre visuelle teknikker får både spillerne og den generelle presentasjonen et mer realistisk preg og gjør FIFA 18 til den mest autentiske fotballsimulatoren noensinne.

Spillerkontroll

 • Real Player Motion Technology: Det nye animasjonssystemet bruker "pose trajectory matching" på hver eneste rute i animasjonene for å gi seriens jevneste spillopplevelse noensinne. Nye motion capture-teknikker og rute-for-rute-animasjonsoverganger sikrer at det som skjer på skjermen, representerer en virkelighetsnær fotballopplevelse. "Real Player Motion Tech" er katalysatoren for et forbedret bevegelsessystem for alle spillerne på banen, som umiddelbart gjør spillet mer autentisk.
 • Spillerpersonlighet: Seks nye figurtyper og en ny spillerregistreringsteknologi gjør det mulig å skille mellom spillerne på banen og gi alle en egen identitet. For første gang dikterer bevegelser, størrelser og egenskaper fra den virkelige verden hvordan spillerne beveger seg nå er det mulig å føle hvordan det er å være verdens beste spiller på banen. Ronaldos kjente spurt, Sterlings unike vendinger, og Robbens distinkte armbevegelser er alle lette å kjenne igjen i FIFA 18.
 • Overhaling av driblingen: I FIFA 18 løper du mot forsvarerne med en visshet om at de beste spillerne kan skifte retning på et blunk. Ny driblemekanikk gjør det mulig å bruke mer kreativitet i én-mot-én-situasjoner. Bruk mer raffinerte berøringer, snu kjappere, og eksploder i angrep på en mer dynamisk måte enn noen gang før.
 • Respons: Kreative ballferdigheter, kontekstberøringer og ny driblekontroll gir deg nye alternativer når du skal bygge opp angrep på små flater. Skift retning på rappen, og føl at spilleren din beveger seg og reagerer som du vil når du smetter unna en forsvarer som kaster seg ned for å takle deg.
 • Eksplosivt: Autentiske og dynamiske fartsbaserte animasjoner gjør det mulig med mer eksplosive overganger fra kontrollerte berøringer til full sprint.

Lagstiler og posisjonering

 • Ny spillerposisjonering: Med større bevegelsesfrihet vil lagkameratene dine analysere banen og reagere bedre enn før. De går på koordinerte løp og plasserer seg i bakrommet for å gi angrepsstøtte. Den nye spillerposisjoneringen gir deg en velbalansert spredning på banen med flere muligheter til å lese spillet.
 • Lagstiler: Et dypt sett med autentiske spillestiler hentet fra flere lag tilfører de mest brukte taktikkene på banen i FIFA 18. Du vil umiddelbart legge merke til tiki-taka-stilen til noen av Europas beste klubber, eller stilen med høyt press i Premier League. Du føler endringen defensivt og offensivt hver gang du velger en ny klubb eller motstander.
 • Dynamiske hurtigbytter: De nye kontekstavhengige byttene gjør det enkelt å bytte spillere uten å ta pauser i kampen. Om du bommer på en sjanse eller må gjøre et bytte etter å ha sluppet inn et mål, kan du når som helst bestemme deg for om et bytte er nødvendig uten å gå til menyen.

Oppslukende atmosfære

 • Regional atmosfære: Autentisk plassering av solen, filmaktig atmosfæregradering, autentisk TV-grafikk i La Liga og MLS, skrot på banen, bannere som er spesifikke for klubber og arenaer, adaptive kommentarer og endringer i banekvalitet gir deg en fantastisk autentisitet i FIFA 18.
 • Dynamiske HD-tilskuere: Nye, individuelle publikumsreaksjoner og regionale sanger gir deg fantastisk energi fra tribunen. Hør autentiske sanger stige i volum mens du bygger opp angrepet, og opplev realistiske reaksjoner når du scorer. Du kan til og med samhandle med publikum når du feirer.

Dramatiske øyeblikk

 • Vidundermål: Nye bevegelser og avslutningsanimasjoner gir jevnere skudd og headinger som i sin tur gir bedre potensial for mer dramatiske avslutninger. Spillerpersonlighetene bidrar til at kampens helter fullfører oftere på store arenaer.
 • Ny kryssballkontroll: Nye kryssballkontroller gir spillerne flere muligheter til å sette ballen i boksen og gir dynamiske angrepssjanser. En rekke forskjellige kryssballvarianter øker variasjonen og gjør det mulig å velge spilleren som er i best angrepsposisjon.

THE JOURNEY: HUNTER RETURNS

Du blir også tatt med på en reise over hele verden med Alex Hunter, med en stjernespekket rolleliste som inneholder selveste Cristiano Ronaldo og andre europeiske fotballstjerner. Etter en heseblesende første sesong i Premier League, har Hunter blitt lagt merke til av toppklubbene verden over, og han er villig til å vurdere alle tilbud som legges på bordet. Han føler seg klar til å ta neste steg, han har en lys fremtid foran seg og hele verden snakker om ham ... men fotballverdenen er ikke alltid rettferdig.

En reise gjennom fotballens verden: Fra sommerferie i Brasil til en turné før sesongen i Los Angeles; Alex Hunter opplever en variert fotballtilværelse på en reise verden rundt.

Mer å spille for: Kapittelbaserte, kortsiktige mål gir Alex Hunter mer å spille for mens han navigerer seg gjennom den andre sesongen av en lovende karriere.

Stjernespekket rolleliste: Cristiano Ronaldo står i spissen for en rekke superstjerner, gamle og nye, i en stjernespekket rollebesetning.

Viktige avgjørelser: Du får større og vanskeligere avgjørelser å ta, som forandrer historien på lang sikt. Form historien på en personlig måte som styrer Alex Hunters karriere, og påvirker forholdene til andre personer, både på og utenfor banen.

Din egen Alex Hunter: Gjør utseendet til Alex Hunter personlig ved å velge frisyre, tatoveringer og klær. Du kan til og med velge hvilken fot han skyter med, for å sikre at han passer spillestilen din.

Lokal flerspiller: Spill The Journey som lag med lokal flerspiller, og opplev spillet på banen sammen med venner.

Nye spillbare figurer: Nå kan du oppleve korte, selvstendige historier med spillbare figurer som Alex treffer i The Journey.

FIFA ULTIMATE TEAM

FIFA ULTIMATE TEAM ICONS: De beste av de beste kommer til FIFA 18. Spill med de mest kjente fotballegendene, som Ronaldo Nazário, på PlayStation 4, Xbox One og PC.

Flere ikoner og FUT-funksjoner blir avslørt gjennom sommeren 2017.

SPILLVARIANTER

 Mer informasjon om andre spillvarianter, som Pro Clubs, FIFA Ultimate Team og karrieremodus kommer snart.

Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Kategori: Sport Utvidelsespakke: Nei
Utgivelsesdato: 2017-09-29 Forventet leveringstid: 2-4 arbeidsdager
Product number: 3040532780 Leverandør:
Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 0 Gjennomsnittsvurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Relaterte produkter

Operatør
Hvilken operatør du ønsker å bestille, som for eksempel NetCom.

Type abonnement
Nytt abonnement - Hvis du vil ha et nytt telefonnummer.
Portering - Bytte operatør og beholde ditt nåværende telefonnummer. Ditt nåværende abonnement kan ikke ha bindingstid igjen.
Forlenge - Bind ditt abonnement med samme operatør og beholde telefonnummeret ditt. Det kan maks være 1 måned bindingstid igjen på ditt abonnement.

Abonnementstype
Den type abonnement du ønsker. Ved siden av dette kan du se aktuell prisinformasjon.

Bindingstid
Hvor lenge ønsker du å binde abonnementet. Husk at du ikke vil være i stand til å si opp avtalen før bindingstiden utløper.

 

Forsikringsvilkår

 • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
 • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
 • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
 • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

 • 194 kr /måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 120 kr /måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 78 kr /måned - 36 måned, 9.99% rente (395 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »