FIFA 14

Opplev følelsen av å score fantastiske mål i FIFA 14. Spillet spilles som store fotballkamper skal spilles, med nyvinninger i den prisbelønte spillopplevelsen som inspirerer fans til å bygge opp spillet gjennom midtbanen og selv bestemme tempoet i kampen. Føl spenningen når du lager sjanser, og opplev rushet når du setter kula i nettmaskene.

FIFA 14 - Nyhet 2013-07-24


Overfør ditt FIFA Ultimate Team til den neste generasjonen konsoller.

EA har nå bekreftet at det vil være mulig for spillere å ta med seg sine Ultimate Team-lag samt Coins og andre formål fra Playstation 3 til Playstation 4 og fra Xbox 360 til Xbox One.
Alle endringer som er blitt gjort i FIFA 14 Ultimate Team vil være synlig på både neste generasjons konsoll og den
nåværende generasjonen.
Dette gir spillerne muligheten til å spille med sitt Ultimate Team hele sesongen uansett konsoll.

 
Ta med deg FIFA Ultimate Team til neste generasjon

Overgang til neste generasjon: Med FIFA 14: Ultimate Team kan du ta med deg Ultimate Team-opplevelsen til neste generasjons konsoller. Du kan ta med deg FIFA 14 Ultimate Team-laget, turneringstrofeer, ting du har skaffet deg i spillet og spillpenger fra Xbox 360® til Xbox One®, og fra PlayStation®3 til PlayStation®4.

Alle endringer du har gjort i FIFA 14: Ultimate Team reflekteres på begge konsollene (for eksempel Xbox 360 og Xbox One), slik at du kan konkurrere med laget ditt på begge konsollgenerasjonene. Du har også muligheten til å overføre FIFA Points fra Xbox 360 til Xbox One og fra PlayStation 3 til PlayStation 4

Hvis du har begynt FIFA 14: Ultimate Team-opplevelsen på Xbox 360 eller PlayStation 3, opprettholder du divisjonen din i Seasons Mode på de nye konsollene.


Med over 3,4 millioner kamper spilt hver dag, er Ultimate Team den mest populære spillvarianten i EA SPORTS FIFA. I år tas FIFA 14: Ultimate Team til nye høyder med en rekke nye funksjoner, som FUT-kjemistiler, lagtilpasning og masse annet.Dypere kjemisystem: I FIFA 14 kan du tilpasse laget til å spille hva slags fotball du vil med de nye FUT-kjemistilene. FUT-kjemistiler og lojalitet gjør at alle spillere og alle lag blir helt unike. Disse aspektene erstatter spillerformasjoner og moral i FUT.
 

Det er mange FUT-kjemistiler å velge mellom for målvakter, forsvarsspillere, midtbanespillere og spisser. Alle kjemistilene påvirker spillernes ferdigheter, gir dem individuell spillestil og gjør at de skiller seg ut i kampene.
 

På samme måte som i virkelighetens fotball, påvirker valgene dine lagets ytelser på banen. Målet er å få ideell kjemi i laget og få laget til å utnytte potensialet sitt.Hvis du for eksempel vil forbedre en spiss' scoringsferdigheter, kan du velge å bruke en angrepskjemistil for å booste angrepsegenskapene hans.
Enkeltkamper på nett: 
Nettfellesskapets mest etterspurte spillvariant er tilbake i FIFA 14. Spillerne kan teste talentene sine i enkeltkamper mot rivaler på nettet.
 

Utvidet sesongmodus: Konkurrer online eller offline i sesongmodus, med 10 divisjoner med opprykk, nedrykk og ettertraktede titler. Den nye historiske sesongstatistikken følger resultatene dine, og du kan få ulike belønninger underveis.

Nye alternativer for søk of sammenlikning i overgangsmarkedet: Et nytt, strømlinjeformet, brukevennlig søkegrensesnitt gjør det mulig å søke opp spillere med navn i overgangsmarkedet og sammenlikne dem med lagoppstillingen din.
 

Spillerlojalitet: Spillere i pakker begynner automatisk med en lojalitetskjemiboost, men spillere du skaffer deg via overgangsmarkedet gjør det ikke. Disse må spille 10 kamper før de låser opp lojalitet.

Nye lagtilpasningsmuligheter: For første gang i FIFA Ultimate Team kan du tilpasse lagets draktnummer og velge hvem som skal ta frispark direkte fra lagskjermen.