FIFA 17 (Xbox One)

FIFA 17
Tips en venn

-20%

39 kr
Ord. pris 49 kr
Spare i ny ønskeliste
Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven

Forventet leveringstid:  2-4 arbeidsdager

Selges av CDON.COM

Dette produktet tilhører og leveres av CDON.COM.
Pris, bilde, produkttekst og releasedato er ikke endelige, og kan forandres.

Eksklusivt CDON.COM forbestillingstilbud – FIFA17 Forhåndsbestill
FIFA 17 og få en gratis uke med Viaplay Total. Viaplay Total gir deg tilgang til all sport, filmer og serier som Viaplay tilbyr.
Du kommer altså til å få mulighet til å se en hel kampomgang fra Premier League!

Kode sendes ut i forbindelse med release av FIFA 17 og må benyttes mellom ‪29/9 – 29/11.
Kun nye kunder som ikke allerede har et Viaplay-abonnement kan benytte seg av dette tilbudet.

Tilbudet gjelder for kunder som forhåndsbestiller en av de fysiske utgavene av FIFA 17.
Etter den gratis uken løper abonnementet automatisk videre for 329 kr/måned. Viaplay har ingen bindingstid.


Tilbudet ved forhåndsbestilling inkluderer:

 • Fullversjonen av FIFA 17
 • 5 FUT Draft-polletter*
  • *Du får 1 per uke i 5 uker.
  • FUT-lånespiller i 8 kamper*
  • *Motta Hazard, Martial, Reus eller Rodriguez
 • Special Edition FUT-sett

 

Detaljer om tilbudet:

Motta fullversjonen av FIFA 17, og få opptil 5 FUT Draft-polletter, en FUT-lånespiller i 8 kamper og Special Edition FUT-settene.

Hva er FIFA Ultimate Team (FUT)?

EA SPORTS FIFA 17 Ultimate Team er et enormt spillfellesskap på nett bestående av fans, som bygger, tar seg av og konkurrerer med fotballagene sine, som består av verdens beste spillere, i FIFA 17. Bli med over 15 millioner spillere og ta utfordringen med å bygge fotballag med verdens beste spillere, noe du gjør ved å tjene, kjøpe, selge og bytte spillere i Ultimate Team-spillfellesskapet. Spill med drømmelaget ditt mot en venns drømmelag når du vil. Opprett og administrer flere lag, og spill med disse lagene i konkurranser både på nett og i solospillturneringer som oppdateres ukentlig.

 

Hva er en FIFA Ultimate Team-lånespiller?

Har du noen gang lurt på hvordan det er å ha en av de beste fotballspillerne i verden på laget ditt? Du vil kunne prøve ut noen av FIFA Ultimate Teams mest ettertraktede spillere i et begrenset antall kamper.

Hva er FIFA Ultimate Team Draft?

FUT Draft er en ny måte å spille FIFA Ultimate Team på! Bygg opp et lag og utfordre motstandere i en turnering, hvor du kan vinne mynter, pakker og mer til. Finn ut hvor flink du er til å bygge et lag og velge de beste spillerne for hver posisjon fra en trekning med fem spillere: Ta viktige valg basert på spillerkvalitet og lagkjemi. Sikre deg større premier for kampene etter hvert som du kommer lengre ‒ vinn alle de fire kampene på rad for å få best mulige belønninger!

 

Hva er EA SPORTS Football Club (EASFC)?

Opplev fotballens sosiale nettverk. Sikre deg belønninger, gå opp i nivå, prøv deg på live-utfordringer og hold kontakten med venner. Alt i FIFA 17 måles og kommuniseres gjennom EA SPORTS Football Club. Fans kan sikre seg belønninger som lar dem låse opp gjenstander fra Football Club-katalogen samt bygge opp statusen sin mens de klatrer de 100 nivåene. Hendelser fra den virkelige verden driver Football Clubs jevnlige utfordringer, så FIFA 17 ser ut som, føles som og spilles som den virkelige sesongen. 

Betingelser og vilkår:

DETTE TILBUDET VED FORHÅNDSBESTILLING AV DELUXE EDITION GIS TIL DEG KUN I REKLAMEØYEMED OG ER IKKE EN KREDITT, EN DEBITERING ELLER ET GAVEKORT. TILBUDET UTLØPER 29. SEPTEMBER 2016.  GJELDER KUN NYANSKAFFELSER AV FIFA 17 ("PRODUKTET"). KODEN SOM FØLGER MED KJØPET GJELDER FOR 1 JUMBO PREMIUM GOLD PACKS OG LÅNESPILLER, SOM DU KAN BRUKE I 3 KAMPER, HVER UKE FOR BRUK I FIFA ULTIMATE TEAM-SPILLMODUSEN ("FUT") I TOTALT 20 ETTERFØLGENDE UKER.  KODEN MÅ LØSES INN INNEN 16. OKTOBER 2016 FOR Å MOTTA ALLE DE 20 GOLD PACKS OG LÅNESPILLERNE, OG DEN VIL IKKE LENGER VÆRE GYLDIG ETTER 26. FEBRUAR 2017. SEN INNLØSNING AV KODEN VIL FØRE TIL AT DU SIER FRA DEG TIDLIGERE UKERS PAKKER OG LÅNESPILLERE.  HVER UKES TILBUD OM PAKKER OG LÅNESPILLERE ER GYLDIG I 7 DAGER OG MÅ LØSES INN I LØPET AV DEN TIDSPERIODEN.  DERSOM DU IKKE LOGGER DEG INN PÅ FUT OG VELGER "MINE PAKKER" EN GITT UKE, VIL DU SI FRA DEG DEN UKENS TILBUD OM PAKKE OG LÅNESPILLER.  HVER JUMBO PREMIUM GOLD PACK INNEHOLDER 24 ULTIMATE TEAM-GJENSTANDER, INNKLUDERT SPILLERE OG FORBRUKSGJENSTANDER, DER MINST 20 ER GULL OG 7 ER SJELDNE.  FØRSTE PAKKE OG LÅNESPILLER (I 3 KAMPER), SETT OG LÅNESPILLER (I 8 KAMPER) FÅR DU UMIDDELBART NÅR DU LØSER INN KODEN.  GYLDIG OVERALT DER PRODUKTET SELGES.  LES ENDELIGE PRODUKTDETALJER, LISENSAVTALER OG INNHOLDSBESKYTTELSESTEKNOLOGI PÅ WWW.EA.COM/NO/EULAS, HVIS OG NÅR TILGJENGELIG.  INTERNETT-TILKOBLING, EA-KONTO, GODKJENNING AV LISENSAVTALER FOR PRODUKTET OG ORIGIN (EULA-ER), RETNINGSLINJER OM PERSONVERN OG INFORMASJONSKAPSLER, BETINGELSER FOR BRUK OG INSTALLASJON AV ORIGIN-PROGRAMMET (https://www.origin.com/no-no/about) KREVES FOR Å SPILLE. EAs RETNINGSLINJER OM PERSONVERN OG INFORMASJONSKAPSLER, OG BETINGELSER FOR BRUK FINNER DU PÅ WWW.EA.COM/NO.  DU MÅ VÆRE 15 ÅR ELLER ELDRE FOR Å OPPRETTE EN EA-KONTO.  EA KAN AVSLUTTE NETTFUNKSJONER MED 30 DAGERS VARSEL KUNNGJORT PÅ  WWW.EA.COM/NO/SERVICE-UPDATES.

Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Kategori: Barn, Sport Utvidelsespakke: Nei
Utgivelsesdato: 2016-09-29 Forventet leveringstid: 2-4 arbeidsdager
Product number: 3037650046 Leverandør:
Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 0 Gjennomsnittsvurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Relaterte produkter

Forsikringsvilkår

 • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
 • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
 • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
 • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

FØRKJØPSINFORMASJON, CDON PRODUKTFORSIKRING

}

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

 • 101 kr /måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 73 kr /måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 57 kr /måned - 36 måned, 9.99% rente (395 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »