FIFA 17 (Playstation 4)

FIFA 17
Tips en venn
269 kr
Spare i ny ønskeliste
Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven

Forventet leveringstid:  2-4 arbeidsdager

Frakt: 39 kr

Selges av CDON.COM

Dette produktet tilhører og leveres av CDON.COM.

Hva er FIFA Ultimate Team (FUT)?

EA SPORTS FIFA 17 Ultimate Team er et enormt spillfellesskap på nett bestående av fans, som bygger, tar seg av og konkurrerer med fotballagene sine, som består av verdens beste spillere, i FIFA 17. Bli med over 15 millioner spillere og ta utfordringen med å bygge fotballag med verdens beste spillere, noe du gjør ved å tjene, kjøpe, selge og bytte spillere i Ultimate Team-spillfellesskapet. Spill med drømmelaget ditt mot en venns drømmelag når du vil. Opprett og administrer flere lag, og spill med disse lagene i konkurranser både på nett og i solospillturneringer som oppdateres ukentlig.

 

Hva er en FIFA Ultimate Team-lånespiller?

Har du noen gang lurt på hvordan det er å ha en av de beste fotballspillerne i verden på laget ditt? Du vil kunne prøve ut noen av FIFA Ultimate Teams mest ettertraktede spillere i et begrenset antall kamper.

Hva er FIFA Ultimate Team Draft?

FUT Draft er en ny måte å spille FIFA Ultimate Team på! Bygg opp et lag og utfordre motstandere i en turnering, hvor du kan vinne mynter, pakker og mer til. Finn ut hvor flink du er til å bygge et lag og velge de beste spillerne for hver posisjon fra en trekning med fem spillere: Ta viktige valg basert på spillerkvalitet og lagkjemi. Sikre deg større premier for kampene etter hvert som du kommer lengre ‒ vinn alle de fire kampene på rad for å få best mulige belønninger!

 

Hva er EA SPORTS Football Club (EASFC)?

Opplev fotballens sosiale nettverk. Sikre deg belønninger, gå opp i nivå, prøv deg på live-utfordringer og hold kontakten med venner. Alt i FIFA 17 måles og kommuniseres gjennom EA SPORTS Football Club. Fans kan sikre seg belønninger som lar dem låse opp gjenstander fra Football Club-katalogen samt bygge opp statusen sin mens de klatrer de 100 nivåene. Hendelser fra den virkelige verden driver Football Clubs jevnlige utfordringer, så FIFA 17 ser ut som, føles som og spilles som den virkelige sesongen. 

Betingelser og vilkår:

DETTE TILBUDET VED FORHÅNDSBESTILLING AV DELUXE EDITION GIS TIL DEG KUN I REKLAMEØYEMED OG ER IKKE EN KREDITT, EN DEBITERING ELLER ET GAVEKORT. TILBUDET UTLØPER 29. SEPTEMBER 2016.  GJELDER KUN NYANSKAFFELSER AV FIFA 17 ("PRODUKTET"). KODEN SOM FØLGER MED KJØPET GJELDER FOR 1 JUMBO PREMIUM GOLD PACKS OG LÅNESPILLER, SOM DU KAN BRUKE I 3 KAMPER, HVER UKE FOR BRUK I FIFA ULTIMATE TEAM-SPILLMODUSEN ("FUT") I TOTALT 20 ETTERFØLGENDE UKER.  KODEN MÅ LØSES INN INNEN 16. OKTOBER 2016 FOR Å MOTTA ALLE DE 20 GOLD PACKS OG LÅNESPILLERNE, OG DEN VIL IKKE LENGER VÆRE GYLDIG ETTER 26. FEBRUAR 2017. SEN INNLØSNING AV KODEN VIL FØRE TIL AT DU SIER FRA DEG TIDLIGERE UKERS PAKKER OG LÅNESPILLERE.  HVER UKES TILBUD OM PAKKER OG LÅNESPILLERE ER GYLDIG I 7 DAGER OG MÅ LØSES INN I LØPET AV DEN TIDSPERIODEN.  DERSOM DU IKKE LOGGER DEG INN PÅ FUT OG VELGER "MINE PAKKER" EN GITT UKE, VIL DU SI FRA DEG DEN UKENS TILBUD OM PAKKE OG LÅNESPILLER.  HVER JUMBO PREMIUM GOLD PACK INNEHOLDER 24 ULTIMATE TEAM-GJENSTANDER, INNKLUDERT SPILLERE OG FORBRUKSGJENSTANDER, DER MINST 20 ER GULL OG 7 ER SJELDNE.  FØRSTE PAKKE OG LÅNESPILLER (I 3 KAMPER), SETT OG LÅNESPILLER (I 8 KAMPER) FÅR DU UMIDDELBART NÅR DU LØSER INN KODEN.  GYLDIG OVERALT DER PRODUKTET SELGES.  LES ENDELIGE PRODUKTDETALJER, LISENSAVTALER OG INNHOLDSBESKYTTELSESTEKNOLOGI PÅ WWW.EA.COM/NO/EULAS, HVIS OG NÅR TILGJENGELIG.  INTERNETT-TILKOBLING, EA-KONTO, GODKJENNING AV LISENSAVTALER FOR PRODUKTET OG ORIGIN (EULA-ER), RETNINGSLINJER OM PERSONVERN OG INFORMASJONSKAPSLER, BETINGELSER FOR BRUK OG INSTALLASJON AV ORIGIN-PROGRAMMET (https://www.origin.com/no-no/about) KREVES FOR Å SPILLE. EAs RETNINGSLINJER OM PERSONVERN OG INFORMASJONSKAPSLER, OG BETINGELSER FOR BRUK FINNER DU PÅ WWW.EA.COM/NO.  DU MÅ VÆRE 15 ÅR ELLER ELDRE FOR Å OPPRETTE EN EA-KONTO.  EA KAN AVSLUTTE NETTFUNKSJONER MED 30 DAGERS VARSEL KUNNGJORT PÅ  WWW.EA.COM/NO/SERVICE-UPDATES. 
Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Kategori: Barn, Sport Utvidelsespakke: Nei
Utgivelsesdato: 2016-09-29 Forventet leveringstid: 2-4 arbeidsdager
Product number: 3037650045 Leverandør:
Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 9 Gjennomsnittsvurdering: 3
44%
0%
11%
0%
44%

Mest hjelpsomme positive anmeldelsen

Thor-Gunnar

Fantastisk spill for dem som liker fotball :)

Vs.

Mest hjelpsomme kritiske anmeldelsen

Nils

Håpløs kundebehandling.
Bestilte dette produktet sammen med andre ting. Fikk kun deler av bestillingen. Noe ble bare stående som rest.
Kontaktet kundeservice, og fikk bare tullesvar.
Fikk ikke tilbud om tilsvarende produkt. Bare at det var utsolgt, og de ikke kunne gjøre noe. Dette er ikke første gangen dette skjer.
Jeg kommer ikke til å handle hos CDON mer.

Håpløs kundebehandling.
Bestilte dette produktet sammen med andre ting. Fikk kun deler av bestillingen. Noe ble bare stående som rest.
Kontaktet kundeservice, og fikk bare tullesvar.
Fikk ikke tilbud om tilsvarende produkt. Bare at det var utsolgt, og de ikke kunne gjøre noe. Dette er ikke første gangen dette skjer.
Jeg kommer ikke til å handle hos CDON mer.

Fantastisk spill for dem som liker fotball :)

The Journey er en fantastisk god idè som dessverre lider av litt dårlig kreativitet/dårlig tid. Lider dessverre litt for mye av å virke som en ettertanke. Burde etter min mening være langt dypere mtp valg og konsekvenser,samtidig burde lengden økes betraktelig.

Jeg håper dette kan forbedres i de neste spillene for dette var grunnlag for kjøpet i år for min del.

Ang selve FIFA 17 så er det egentlig lite nytt. Ja grafikken er litt bedre,men den burde etter min mening være enda bedre. Lyd og musikk er som vanlig ganske bra. Lisenser er til stede osv. Men føler fortsatt spillet prøver utrolig hardt for å holde spilleren i hånda i likhet med FIFA 16,15 etc. Med det mener jeg at ligger man under for en man spiller online mot,så blir han magisk mye dårligere,å jeg kan med enkelhet bøtte inn mål til jeg har overtak,så blir det hele motsatt. Sån er alle online kamper..

Er man dårlig,så spill mer. Man behøver ikke hjelp av selve spillet. Er man god så fortjener man å vinne med 5-10 mål uten at spillerene plutselig får et illebefinnende på 2-0 og nærmest legger seg flate til det står 2-2.

+Grafikk "litt" bedre
+Stadig god lyd og bra musikk
+Lisenser er på plass,selvsagt savnes Champions league etc,men greit nok.
+The Journey er et godt tilskudd til FIFA

-FIFA 17 holder deg i hånden dersom du er nOOb i online spill
-The Journey virker litt som en ettertanke mtp valg,konsevenser og lengde
-Mangler Champions league lisens
-Føler PES 16 og 17 har overtaket på gameplay nå
-Stadig bare ørsmå forbedringer fra år til år totalt sett. EA melking is obvious

Jeg er ikke veldig fifa fan, men resten av familien er..men med Journey ble jeg også interessert, bra funksjon!!

Beste spelet i serien så langt (med unntak av FIFA99)!
God service på cdon. Fekk spelet to dagar før lansering!

Fantastisk bra spill. Bedre en 16 på nesten alle måter med unntak av straffene. Og den nye funksjonen journy hvar kjempe gøy men litt for kort. Rask levering og helt vanlig pris.

Venter fortsatt...

Får kjøpt det på Elkøp for 399 kroner ;)

Flott spill, men det er ikke vits i å forhåndsbestille herfra når dere ikke leverer til lovet tid. Dette er ikke bra. når man forhåndsbestiller så er vel poenget at man få det en dag før😡

Relaterte produkter

Forsikringsvilkår

  • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
  • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
  • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
  • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

FØRKJØPSINFORMASJON, CDON PRODUKTFORSIKRING

}

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

  • 139 kr /måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
  • 92 kr /måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
  • 66 kr /måned - 36 måned, 9.99% rente (395 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »