FIFAMed over 3,4 millioner kamper spilt hver dag, er Ultimate Team den mest populære spillvarianten i EA SPORTS FIFA. I år tas FIFA 14: Ultimate Team til nye høyder med en rekke nye funksjoner, som FUT-kjemistiler, lagtilpasning og masse annet.Dypere kjemisystem: I FIFA 14 kan du tilpasse laget til å spille hva slags fotball du vil med de nye FUT-kjemistilene. FUT-kjemistiler og lojalitet gjør at alle spillere og alle lag blir helt unike. Disse aspektene erstatter spillerformasjoner og moral i FUT.
 

Det er mange FUT-kjemistiler å velge mellom for målvakter, forsvarsspillere, midtbanespillere og spisser. Alle kjemistilene påvirker spillernes ferdigheter, gir dem individuell spillestil og gjør at de skiller seg ut i kampene.
 

På samme måte som i virkelighetens fotball, påvirker valgene dine lagets ytelser på banen. Målet er å få ideell kjemi i laget og få laget til å utnytte potensialet sitt.Hvis du for eksempel vil forbedre en spiss' scoringsferdigheter, kan du velge å bruke en angrepskjemistil for å booste angrepsegenskapene hans.
Enkeltkamper på nett: 
Nettfellesskapets mest etterspurte spillvariant er tilbake i FIFA 14. Spillerne kan teste talentene sine i enkeltkamper mot rivaler på nettet.
 

Utvidet sesongmodus: Konkurrer online eller offline i sesongmodus, med 10 divisjoner med opprykk, nedrykk og ettertraktede titler. Den nye historiske sesongstatistikken følger resultatene dine, og du kan få ulike belønninger underveis.

Nye alternativer for søk of sammenlikning i overgangsmarkedet: Et nytt, strømlinjeformet, brukevennlig søkegrensesnitt gjør det mulig å søke opp spillere med navn i overgangsmarkedet og sammenlikne dem med lagoppstillingen din.
 

Spillerlojalitet: Spillere i pakker begynner automatisk med en lojalitetskjemiboost, men spillere du skaffer deg via overgangsmarkedet gjør det ikke. Disse må spille 10 kamper før de låser opp lojalitet.

Nye lagtilpasningsmuligheter: For første gang i FIFA Ultimate Team kan du tilpasse lagets draktnummer og velge hvem som skal ta frispark direkte fra lagskjermen.

 

 

FIFA Street