EA Sports UFC (Playstation 4)

EA Sports UFC
Tips en venn
109 kr
Spare i ny ønskeliste
Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven

Forventet leveringstid:  fra 2 arbeidsdager

Selges av CDON.COM

Dette produktet tilhører og leveres av CDON.COM.

EA SPORTS drar til med det første nye sportsligasamarbeidet på over ti år og presenterer EA SPORTS UFC. Neste generasjons fighting er laget eksklusivt for PlayStation 4 og XBOX ONE av teamet bak den kritikerroste Fight Night-serien.

Med EA SPORTS IGNITE-teknologi i bånn gir EA SPORTS UFC deg intense kamper fulle av følelser i The Octagon™, på en måte som aldri før har vært mulig. Neste generasjons True Player Motion demonstrerer varierte og kraftige angrep fra eliten innen mixed martial arts ved hjelp av Precision Movement, Dynamic Striking og Strategic Submission Battles, i tillegg til å gi fighterne liv med Full Body Deformation og Real-Time Exertion. Simuleringen av Human Intelligence hopper fremover med et strategisk og adaptivt MMA-KI-system med de mest realistiske spillfigurene som er laget noensinne i et sportsspill.

Bruce Lee pre-order offer

Få Bruce Lee som spillbar figur i 4 vektklasser - bantamvekt (61 kg), fjærvekt (65 kg), lettvekt (70 kg) og weltervekt (77 kg).

Er du klar til å ta steget inn i The Octagon med den mest legendariske kampkunstneren noensinne? Forhåndsbestill EA SPORTS UFC og få tilgang til selve stamfaren til mixed martial arts, Bruce Lee, fra dag én! Du kan kjempe med legenden i fire vektklasser og prøve teknikkene hans mot de beste av de beste i UFC.

Ta steget inn i The Octagon med den mest realistiske spillopplevelsen i et fightingspill noensinne. Spillet er drevet av EA SPORTS IGNITE-teknologien, og hver fighter, hvert slag, hver takedown og hver submission får deg til å føle kampen .

 • MMA-KI – En MMA-utøvers hjerne er like viktig som kroppen. Alle de lisensierte fighterne i spillet har mål som endrer seg og forskjellige kampplaner, basert på hvordan de normalt kjemper i virkeligheten og situasjonen i kampen. Stopper du plan A, tilpasser de seg og går for plan B eller C. Hvis motstanderen ligger under, kan du vente deg et forsøk på en knockout eller en submission. Smartere motstandere gir mer utfordrende og uforutsigbare kamper.
 • Full sammenstøtsdeformering – Til nå har simuleringen av den fysiske kontakten mellom fighterne vært begrenset til kropper som nesten ikke er i kontakt med hverandre. Som resultat så de mer ut som actionfigurer laget av plast enn ekte eliteutøvere. Teamet som revolusjonerte sportsspill ved å bruke autentisk fysikk i Fight Night, endrer spillet nok en gang med et helt nytt system for fullkontaktsdeformering som flytter på huden og musklene til fighterne i sanntid. For første gang vil kraften i hvert eneste slag virkelig gjøre inntrykk.
 • Utmattelse i sanntid – En UFC-kamp er noe av det mest fysisk krevende som finnes innen sportens verden, alle MMA-utøvere må gi jernet hvert øyeblikk kampene varer.Med utmattelse i sanntid får du hvert eneste øyeblikk av kampene rett inn i spillopplevelsen. Huden forandrer farge, muskler spennes, og en rekke tegn til utmattelse vises gjennom hver eneste runde. Du får virkelig oppleve hva som skal til for å bli en av verdens beste.
 • Utseendet til ekte fightere med ansiktsanimasjoner – EA SPORTS UFC legger lista enda høyere for utseendet på fighterne og følelsene som uttrykkes i spillet. For første gang i et spill fra EA SPORTS er alle de lisensierte utøverne i spillet basert på 3D-skanninger av hode og kropp, så her får du en revolusjonerende likhet og ekstrem autentisitet. Ansiktsanimasjonen drives av EA SPORTS IGNITE, og gir flere uttrykk og mer følelse, samtidig som du får bedre oppmerksomhet og intelligens i The Octagon.
 • Presisjonsbevegelser – MMA er en sport der hver cm teller, der hvert steg og hvert øyeblikk er av avgjørende betydning.  Presisjonsbevegelsene drives av EA SPORTS IGNITE, og gir fighterne ekte kontakt med bakken og eliminerer urealistisk skliing på underlaget. Mer realistiske og fysikkbaserte bevegelser gir merrealistisk action, ettersom energioverføringen fra bakken og opp gir kraftigere og mer troverdige slag og takedowns.
 • Dynamiske slag – En MMA-utøver bruker omgivelsene til sin fordel, og for første gang i et UFC-spill, kan du også gjøre det. Med dynamiske omgivelser kan du gjøre fantastiske teknikker ved hjelp av The Octagon, inkludert rundspark, spesielle slag og masse annet. Kombiner disse ferdighetene med den beste slagteknologien i bransjen, så sitter du igjen med slag som kan avslutte kampen.
 • Strategisk submission – Hvis du skal få beltet, må du dominere både på beina og på gulvet.  EA SPORTS UFC har en helt ny versjon av kampene på gulvet, der du kjemper om posisjoner og kontrollerer alt som skal til for å vinne en submission. Som i den ekte sporten må EA SPORTS UFC-fighterne kjempe seg gjennom flere stadier mens de jobber for å komme seg ut av eller vinne en submission som kan avslutte kampen. 
 • Ekte skade – Alle fightere vet at ett bra slag kan ødelegge dagen.  EA SPORTS UFC har et ikke-lineært skadesystem som kan gi store skader fra ett enkelt slag. Systemet produserer en lang rekke realistiske kutt og blåmerker, en funksjon som aldri før har vært mulig i en fighting-simulator.
Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Kategori: Kamp, Sport Utvidelsespakke: Nei
Utgivelsesdato: 2014-06-19 Forventet leveringstid: fra 2 arbeidsdager
Product number: 3023783444 Leverandør: EA Sports
Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 5 Gjennomsnittsvurdering: 4,2
40%
40%
20%
0%
0%

Offline er dette et SYKT bra spill. Online er det tidenes skuffelse...

Detta var drit bra spill :D

jeg har heller ikke fått Bruce lee koden, hva skal jeg gjøre for å få den

Bra spill, men Bruce Lee pre-order koden fikk jeg altså ikke til tross for at jeg forhåndsbestilte. Regner med at kundeservice ordner opp i dette.
Får ikke full pott før dette er ordnet opp i.

UFC :D

Forsikringsvilkår

 • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
 • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
 • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
 • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

FØRKJØPSINFORMASJON, CDON PRODUKTFORSIKRING

}

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

 • 112 kr /måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 79 kr /måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 60 kr /måned - 36 måned, 9.99% rente (395 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »