EA Sports UFC 2 (Playstation 4)

EA Sports UFC 2
Tips en venn

-38%

79 kr
Ord. pris 129 kr
Spare i ny ønskeliste
Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven

Forventet leveringstid:  fra 2 arbeidsdager

Selges av CDON.COM

Dette produktet tilhører og leveres av CDON.COM.

Forhåndsbestill EA SPORTS UFC 2 nå og få tilgang til UFC Hall of Fame-fighter og trippel King of Pancrase Bas Rutten, den japanske MMA-legende ”The Gracie Hunter” Kazushi Sakuraba og en mystisk fighter som navngis senere fra dag 1! *
* Internett-tilkobling og EA-konto kreves. Må være minst 15 år for å opprette en konto. Begrensninger for tilbudet gjelder.EA SPORTS UFC 2 går nye veier med fantastiske figurgjengivelser og animasjoner, et helt nytt knockout-fysikksystem og autentiske spillfunksjoner. Nå inviteres alle fightere tilbake til The Octagon for å oppleve hva det vil si å avslutte kamper.

Spillet leverer en opplevelse for alle fightingfans, med fem nye spillvarianter, et nytt Title Chase-system for nettmesterskap og en ny karrieremodus, som for første gang i et UFC®-spill, gir deg mulighet til å spille med kvinnelige fightere. Uansett hva slags fighter du er, vil du finne en spillvariant som passer spillestilen din. Avslutt kampen med voldsomme knockouts i den nye KO-spillvarianten, opprett og tilpass et team med mestere i UFC Ultimate Team, eller arranger en egen drømmekamp med Custom Event Creator. EA SPORTS UFC 2 har en spillvariant for alle.

Underveis i EA SPORTS UFC 2 får du hele tiden hjelp og tips for å mestre MMA. Du kan trene deg opp i treningsmodus eller følge visuelle retningslinjer i Grapple Assist, en spesiell visning som hjelper deg med å gjøre takedowns, submissions og masse annet.

Fra du setter beinet innenfor buret, til enten du eller motstanderen ligger igjen som taper, leverer EA SPORTS UFC 2 en dyp, autentisk og spennende spillopplevelse.

KNOCKOUT-SPILL

 

 • Knockout-fysikksystem - En revolusjonerende, fysikkdrevet slagreaksjon og et nytt knockoutsystem gir deg mer autentiske knockouts enn noen gang før. Alle knockouts er nå unike, og det har aldri føltes mer tilfredsstillende å avslutte kampene.

 

 • Submissions på neste nivå - Overrask motstanderen med en flygende arm bar fra clinch eller med en kjapp transition fra knee bar til heel hook. Du får også muligheten til å gjøre stående submissions og submission chaining (sekvenser). EA SPORTS UFC 2 gir deg et helt nytt nivå innen grappling.

 

 • Dynamisk grappling - For første gang i et MMA-spill, kan du kontrollere fighteren uavhengig i alle grappling-situasjoner. Samhandlingene mellom fighterne gir bakkekampene nytt liv med mer respons og variasjon.

 

 • Totalforsvar - Du kan ikke skade noe du ikke greier å treffe. Med større kontroll over fighterens hodebevegelser kan du smette unna slag med fantastisk flyt. Du får også et forbedret system for blokkering og parering du kan bruke til å stå imot motstanderens voldsomste angrep.

 

BANEBRYTENDE FIGURGRAFIKK OG ANTALL FIGHTERE

 

 • Ekstremt naturtro fightere og animasjoner - EA SPORTS UFC 2 legger lista enda høyere for å feste grepet om posisjonen som spillet med den beste grafikken i et sportsspill.
  • Hårfysikk, en ny type ansiktsmodellering og forbedret slagdeformering gjør alle sammenstøt mer realistiske enn noen gang før.
  • Flere tusen animasjoner og signaturteknikker gir MMA-stjernene et nytt nivå av personlighet. Du vil kjenne igjen Conor McGregors høye krokspark, Ronda Rouseys signaturbevegelser før kampene og mange andre bevegelser.

 

 • Flest fightere noensinne – EA SPORTS UFC 2 har flest fightere i en fightingsimulator noensinne. Du får en blanding av MMAs største stjerner og lovende nybegynnere, og du kan gå inn i The Octagon som nåtidens og fortidens UFC-fightere, MMA-legender og til og med noen overraskelser.

 

EN SPILLVARIANT FOR ALLE

 

 • Dybde og autentisitet i karrieremodus - Om målet ditt er å bli den beste fighteren i verden eller den første kvinnelige fighteren som blir innlemmet i UFC Hall of Fame, er det du som kontrollerer karrieren din.
  • Treningsleir: Et helt nytt treningsleirsystem gjør forberedelsene til hver kamp til en balansegang mellom å utvikle fighterens egenskaper og risikere en skade som kan gjøre neste kamp enda mer utfordrende.
  • Kvinnefightere: For første gang i et UFC-spill kan du lage en kvinnefighter i karrieremodus og kjempe deg opp og frem til legendestatus i UFC.
  • Viktige karriereøyeblikk: Begynn i The Ultimate Fighter®, og gå videre med å kjempe mot autentiske utfordrere mens du jobber deg opp mot å bli UFC-mester. Opplev øyeblikk som definerer karrieren, skaper en enda bedre atmosfære og gir deg mer å kjempe for.

 

 • UFC Ultimate Team – Den første Ultimate Team-opplevelsen i et 1 mot 1-slåsspill.
  • Lag et team med opptil fem fightere i forskjellige vektklasser med de dype tilpasningmulighetene i EA SPORTS UFC 2.
  • Konkurrer online eller offline for å gjøre fighterne dine bedre og tjene mynter.
  • Samle mynter for å kjøpe pakker med spesielle gjenstander som brukes til å gjøre fighterne bedre.
  • Tilpass fighterne med ting du finner i pakker, som kan forbedre eller endre teknikker, egenskaper og fordeler, og som fungerer sammen og gjør medlemmene av teamet ditt til de mest eksplosive i hele UFC.

 

 • KO-modus – Fyr løs med slag, spark, knær og albuer uten å bekymre deg for grappling i en lynrask, morsom og intens spillvariant som er perfekt for alle som bare er ute etter å la nevene fly mot venner. Reglene er enkle ... kampen er ikke over før noen går i bakken!

 

 • Tilpasset konkurranse – UFC-konkurransene byr på spenning rundt hver sving, og å velge kamper står i sentrum av å skape et av verdens største sportsarrangementer. Prøv deg som kamparrangør og arranger drømmekamper ved å velge mellom hundrevis av MMA-fightere. Velg kjente arenaer, autentiske dommere og dine egne kampinnstillinger, og spill kampene fra start til slutt mens du sørger for at alt svarer til forventningene.

 

 • Nettmesterskap - Prøv deg i The Octagon på nettet og sikt deg inn mot tittelen. Konkurrer med favorittfighterne dine og test ferdighetene mot andre krigere fra alle verdenshjørner. Sett i gang en seiersrekke, ta tittelen i divisjonen din og forsvar beltet så lenge du kan. Med et oppdatert divisjonsprogresjonssystem, et helt nytt Title Chase-system og nytt fighter-system, er det større grunn enn noensinne til å bygge seg opp til legendestatus på nettet

 

 • Live-arrangementer – Forutsi. Spill. Vinn. Tipp hvilke fightere som vinner ekte kamper i kommende UFC-kamper og kjemp kampene i en virtuell versjon av The Octagon. Vinn belønninger i spillet, og klatre på resultatlistene i en fantasiliga med mer innlevelse enn noen gang før.

 

 • Lag en fighter – EA SPORTS UFC 2 tar tilpasning av fighterne til et nytt nivå med robust ansiktsmodellering, tilpassede tatoveringer og for første gang muligheten til å lage kvinnefightere.Du kan også lage ditt eget GameFace og laste det opp ... for å så å få det ødelagt i The Octagon.

 

VERKTØY FOR Å MESTRE MMA

 

 • Grapple-hjelp – Å mestre grappling kan være vanskelig, men takket være den nye grappling-hjelpefunksjonen, er det lettere enn noensinne. Visuelle rettesnorer hjelper deg med transitions, submissions, takedowns og masse annet i sanntid. På denne måten kan du avslutte kampene som en proff.

 

 • Treningsmodus – Ikke en gang de aller beste MMA-fighterne kan vinne på bare talent. Det krever innsatsvilje for å perfeksjonere ferdighetene. Kast deg ut i treningsmodus og opplev omgivelser der det du gjør ikke har konsekvenser. Her kan du trene på å mestre det mest grunnleggende innen slag, grappling og clinch-jobbing i eget tempo før du tester ferdighetene i en ekte konkurranse.
 • Ferdighetsutfordringer – EA SPORTSUFC 2 har 12 nye minispill for å lære å perfeksjonere stående kamp, clinch og kamper på gulvet.
Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Kategori: Kamp, Sport Utvidelsespakke: Nei
Utgivelsesdato: 2016-03-17 Forventet leveringstid: fra 2 arbeidsdager
Product number: 3035899886 Leverandør:
Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 1 Gjennomsnittsvurdering: 1
0%
0%
0%
0%
100%

Lang venting på loading, lite brukervennlig og skuffende generelt.
Skal aldri handle et produkt fra Electronic Arts igjen.

Forsikringsvilkår

 • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
 • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
 • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
 • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

FØRKJØPSINFORMASJON, CDON PRODUKTFORSIKRING

}

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

 • 107 kr /måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 76 kr /måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 59 kr /måned - 36 måned, 9.99% rente (395 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »