Dragon Quest Builders 2 (Nintendo Switch)

Dragon Quest Builders 2
Tips en venn
709 kr
Spare i ny ønskeliste
Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven

Forventet leveringstid:  fra 2 arbeidsdager

Selges av CDON.COM

Dette produktet tilhører og leveres av CDON.COM.

Samle material og skap våpen, bygg hus eller hele byer.

Et byggespill, men også et rollespilleventyr der du kan undersøke store øyer, gå på oppdrag, slåss mot monstre og bosser i en stor verden. Her er det et koselig enspillermodus med en story og det finnes også flerspillermodus for opp til 4 spillere online. Skap og skreddersy din karakter, samarbeid med din uredde venn Malroth, samle ferdigheter og slåss mot Children of Hargon, en grusom og ond kult som dyrker ødelegelse!  Ta også dine byggere online og spill med dine venner. Sammen kan dere skape noe virkelig fantastisk.

La ikke tallet 2 i spillets tittel lure deg alt for mye. Dette er ikke en ren oppfølger men mer et fristående eventyr som presenterer nye karakterer, en stor verden med nesten ubegrensede konstruksjonskombinasjoner og en handling som både fans av forrige spill og nybegynnere vil sette pris på!

De ondskapsfulle Children of Hargon har bestemt seg for å utrydde alle skapere og forby bygging, matladning og utviklingen i sin helhet. I sitt forsøk på å spre sin destruktive lære fanger kulten alle byggerene i verden. Alt håp ser ut til være tapt frem til du, en ung lærling, lykkes med å rømme fra Children av Hargon.

Etter å ha havnet på stranden på den øde øyen Isle of Awakening treffer du Malroth, en mystisk yngling som ser ut til å ha mistet hukommelsen. Med hjelp av din nye uredde venn så begir du deg ut på et eventyr for å samle sammen tilstrekkelig mange ferdigheter for å bli en fullverdig byggmester, men forvent problem, for Chilkdren of Hargon har ingen planer om å la deg bygge i red og ro. Bare du kan beseire Haragon children, avsløre hemmelighetene til Malroths fortid og løse alle mysterier i dette mystiske landet. Møt andre landsbyboere og la dem hjelpe deg i kampen!

Om du alt eier de første Dragon Quest Buliders for Nintendo Switch, kan du som bonus lage det legendariske Builders antrekk og The Dragonlord’s throne i dette spillet.

Ekstramateriale via DLC

DLC pakken gjør et alt stort spill enda større! Følgende pakke er annonsert og de kan kjøpes separate eller sammen med et Season pass.

 

 • Knickknack Pack ( Release 26. Juli/kostnadsfri) : Denne DLS koster ingenting og inneholder tre oppskrifter slik at du kan lage Pretty Paddle, Celebratory Soup og Ornate Adornment.
 • Hotto Stuff Pack ( Release 26 juli/betalpakke) : Denne DLC inneholder mer enn 40 oppskrifter for design og decoration I en stil lignende Hotto Steppe -  et rolig og harmonisk område I et avsidesliggende land hvor de besøkende kan slappe av. Her får du også tilgang til ytterligere en øy hvor du kan samle materiale som du trenger for disse nye oppskriftene.
 • Aquarium Pack ( Release 2. August/betaltpakke) : Denne DLC lar deg oppdage en øy perfekt for fiske, nye oppdrag og karaktererkan å treffe. Lær deg fange 40 ulike fisker som du så kan ha I et akvarie, lås opp fiskestang, badedrakt, stråhatt, mulighet for å ha hestehale m.m.
 • Modernist Pack ( Release 9. August/betalpakke): Denne DLC inneholder mer enn 70 ulike oppskrifter for å bygge modern byggninger, endre hårstil eller kle deg på ulike moderne måter. Ta utfordringen med å bygge et luksuriøst og moderne hotell.
Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Kategori: Action, Eventyr Utvidelsespakke: Nei
Utgivelsesdato: 2019-07-12 Forventet leveringstid: fra 2 arbeidsdager
Product number: 3046143362 Leverandør:
Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 0 Gjennomsnittsvurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

 • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
 • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
 • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
 • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

FØRKJØPSINFORMASJON, CDON PRODUKTFORSIKRING

}

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

 • 212 kr /måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 129 kr /måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 82 kr /måned - 36 måned, 9.99% rente (395 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »