Doom (PC)

Doom
Tips en venn
199 kr Midlertidig utsolgt

Selges av CDON.COM

Aktivere overvåking gjennom å registrere din e-postadresse og trykk på 'Overvåke'. Vi gir beskjed når produktet er tilgjengelig.


Forhåndsbestillingstilbud – Doom

FForhåndsbestill Doom, og få tilgang til ”Demon Multiplayer Pack” med følgende innhold:

·         Rustning med demontema
·         6 metallicfarger som du kan bruke på våpen og rustninger i spillet
·         3 id-logoer som du kan bruke på våpen og rustninger i spillet
·         6 hack-moduler som kan brukes med flerspillerfunksjonen

DOOM er utviklet av id software, studioet som banet vei for sjangeren med førstepersons skytespill og skapte Deathmatch for flerspiller, og nå er klassikeren tilbake som et brutalt moro og utfordrende moderne skytespill. Nådeløse demoner, usannsynlig ødeleggende våpen og raske, jevne bevegelser utgjør grunnlaget for intense førstepersonskamper, enten du utrydder horder av demoner i helvetes dyp i enkeltspillerhistorien eller konkurrerer mot venner i en rekke flerspillermoduser. Med redigeringsprogrammet DOOM SnapMap kan du gi spillet en ny dimensjon ved å enkelt skape, spille og dele innhold med verden.

Det er en grunn til at du er her. Union Aerospace Corporations enorme forskningssenter på Mars blir angrepet av voldsomme og råsterke demoner, og det er bare én person som står mellom deres verden og vår. Du er den eneste DOOM-marinejegeren der, og du er blitt aktivert for å gjøre én ting – drepe alle demonene.

En nådeløs oppgave

I kampen for å overvinne de rasende demonhordene fra helvete har du ikke tid til å finne skjul eller stoppe for å gjenvinne helse. Kombiner arsenalet av futuristiske og ikoniske våpen, oppgraderinger, smarte bevegelser og et avansert nærkampsystem til å slå ned, hugge, trampe på, knuse og sprenge i fillebiter demoner på kreative og voldelige måter.

 

Flerspilleren til id vender tilbake

Dominer motstanderne dine i DOOMs egne, hurtige kamper i arenastil. Utrydd fiendene dine i både klassiske og helt nye spillmoduser ved hjelp av en egen blanding av ferdigheter, kraftige våpen, vertikale bevegelser og unike kraftøkninger som lar deg spille som demon.

 

Uendelige muligheter

DOOM SnapMap – et kraftig, men brukervennlig spill- og brettredigeringsprogram – gir deg uendelig med spillopplevelser på alle plattformer. Selv uten tidligere erfaring eller spesiell ekspertise kan du raskt og enkelt sette sammen og visuelt tilpasse kart, legge til forhåndsdefinert eller fullstendig tilpasset spilling, og til og med redigere spill-logikken for å lage nye moduser. Du kan øyeblikkelig spille det du har laget, dele det med venner eller gjøre det tilgjengelig for venner over hele verden – og alt gjøres i spillet med ett knappetrykk.

 

Tilbud ved forhåndsbestilling

Spillere som forhåndsbestiller collector’s edition eller standard edition av DOOM, mottar Demon Multiplayer Pack, en pakke som inneholder et unikt demonpansringssett med tre skallvarianter, seks metalliske farger og tre id®-logo-mønstre som kan brukes på våpen og pansringer, og dessuten et sett med seks Hack Modules – engangsgjenstander som gir deg overtaket i flerspillerkamper.
Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Kategori: Action, FPS, Skrekk Utvidelsespakke: Nei
Utgivelsesdato: 2016-05-13 Forventet leveringstid: Midlertidig utsolgt
Product number: 3006984553 Leverandør: Id Software
Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 0 Gjennomsnittsvurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%
Operatør
Hvilken operatør du ønsker å bestille, som for eksempel NetCom.

Type abonnement
Nytt abonnement - Hvis du vil ha et nytt telefonnummer.
Portering - Bytte operatør og beholde ditt nåværende telefonnummer. Ditt nåværende abonnement kan ikke ha bindingstid igjen.
Forlenge - Bind ditt abonnement med samme operatør og beholde telefonnummeret ditt. Det kan maks være 1 måned bindingstid igjen på ditt abonnement.

Abonnementstype
Den type abonnement du ønsker. Ved siden av dette kan du se aktuell prisinformasjon.

Bindingstid
Hvor lenge ønsker du å binde abonnementet. Husk at du ikke vil være i stand til å si opp avtalen før bindingstiden utløper.

 

Forsikringsvilkår

  • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
  • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
  • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
  • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

  • 127 kr /måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
  • 86 kr /måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
  • 63 kr /måned - 36 måned, 9.99% rente (395 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »