Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

DIRT 5

Til kassen

Se også

DIRT 5

(0)
Skriv en anmeldelse

PS5

Black Friday

-37%
469 kr
Anbefalt pris: 749 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid
    5-15 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av CDON

Inngår i kampanjen :

Black Friday Black Friday - Leker
  • Racing
  • PS5

Gode vibrasjoner

Samtidig som spillet har beina trygt plantet i seriens røtter og fører arven videre, er DIRT 5 utvilsomt et nytt kapittel i DIRT-sagaen – større og bedre enn noen gang. Nytt innhold, nyvinninger og en annen innfallsvinkel gjør DIRT 5 til stedet å gå for offroadracing, -stil og -kultur. Her kommer høydepunktene på løpende bånd.

Kjør verden over

Reis jorden rundt og kjør på 70+ ulike baner på 10 steder. Du kan vente deg fantastisk vakre omgivelser med dynamiske væreffekter og ulike tider på døgnet. Fra å kjøre på isen på East River i New York til baner ved Kristusstatuen i Rio og under nordlyset her i Norge – hver gang du spiller, er det noe nytt å oppleve.

Bryt grenser med utrolige biler

Sett deg bak rattet på biler fra en variert samling. Legg under deg det tøffeste terrenget ved hjelp av monstrøse maskiner, kjør legendariske rallybiler på nye steder, eller føl hva 900 bremsede hestekrefter egentlig vil si. Rallycross, GT, Baja-biler, buggyer og muskelbiler – alt kan du skaffe til offroadgarasjen din.

Ta rampelyset i en karrieremodus full av stjerner

De verdenskjente stemmeskuespillerne Troy Baker og Nolan North står i teten for et stjernelag i DIRT 5s historiedrevne karrieremodus. Du lærer fra et ikon, og nå er alles øyne festet på deg. Blir du den nye stjernen innen offroadracing? Bli sponset og vinn unike premier, lær å takle alle områdene, og utfordre en rå rival i vår største karrieremodus noensinne.

Kjemp eller samarbeid i offroadaction

Delt skjerm for opptil fire spillere i lokale offline-varianter gjør DIRT 5 til et perfekt racingspill når du skal vise vennene dine hvem som er best. På nett kan du kaste hansken i omhyggelig sammensatte racingspillelister for opptil 12 spillere og delta i innovative spillmoduser der du skal nå ulike mål.

Nye funksjoner for å skape og filme

Film dine største hopp og beste triks ved hjelp av en avansert fotomodus, og vis deg fra din kreative side med den mest omfattende redigeringsdelen for farger og dekor noensinne i DIRT. Pluss! Mer splitter nytt innhold som gjør det enklere for alle å skape og spille i DIRT.

Ekspansjonspakke:
Nei
Sjanger:
Racing
Formater:
PS5
EAN:
4020628715267

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Om du mistenker at en pris er feilaktig har blitt endret før eller under Black Friday-kampanjen må du gjerne være vår Prishelt og rapportere til oss her.
Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.