Call of Duty Modern Warfare

Forhåndsbestill Call of Duty Modern Warfare Playstation 4 Forhåndsbestill Call of Duty Modern Warfare Playstation 4Forhåndsbestill Call of Duty Modern Warfare og spill den klassiske Captain Price i Call of Duty Black Ops 4 Blackout. Kodene sendes ut en gang i uken

Call of Duty, ofte forkortet CoD, er en serie første person shooters utgitt av Activision.

Det første spillet i serien ble utgitt til PC 2003, og serien har siden blitt utvidet til konsoller. Mange spinoff-spill har også blitt utgitt. De fleste spillene foregår i historiske perioder, for eksempel. Andre verdenskrig og kalde krig, mens den såkalte Modern Warfare-serien finner sted i moderne tid, og Black ops 3 og Infinite Warfare finner sted i fremtiden.

Call of Duty: Modern Warfare

Modern Warfare

Call of Duty Modern Warfare Multiplayer Trailer


Føles som et Call of Duty spill når vi i traileren får se våpen og eksplosjoner akkompagnert av toner fra Metallica. Se trailern til COD Modern Warfare som nok en gang byr på action, elitesoldater og spenning.

                   

Call of Duty Season Pass

Call of Duty DLC

Alle Call of Duty Spil

 

Merchandise

Black Ops 4

Peter Stormare til Call of Duty Black Ops 4

Se Peter Stormare i den seneste traileren fra Call of Duty Black Ops 4.

Gå ikke glipp av denne traileren hvor du får et lite innblikk i de nye banene i COD BO4.

COD Black Ops 4 - Multiplayer

Call of Duty Black Ops 4 går dypere enn noensinne tidligere med en utrolig multiplayer-opplevelse, der spillerne får utforske spesialistenes verden – hvem de er, hvorfor de eksisterer og hvilke kriger de skal kjempe sammen. Nye COD Black Ops 4 er en realistisk, røff krig og sammen med nye nivåer av tilpassing og taktisk gameplay, nye våpen og kart får Black Ops 4 den ultimate multiplayer-opplevelsen.

                   

Call of Duty: WW2 – Multiplayer Trailer

Ta en titt på Multiplayer-traileren for Call of Duty: WW2 hvor vi får se mange forskjellige slagmarker og ulike våpen som blir tilgjengelig når den utgis, inkludert flammekastere, lyddempende våpen og et hint om at man kanskje kan bruke to våpen samtidig.

Call of Duty: WWII - Nazi Zombies

Call of Duty: WWII Nazi Zombies er et originelt skremmende samarbeidsmodus som har en ny skummel skrekkhistorie til Call of Duty zombies fans.
Ingenting er som det pleier i dette zombiemarerittet, en mørk og ufyselig kamp mot de døde som slippes løs.
Ikke gå glipp av muligheten til å forhåndsbestille CALL OF DUTY WWII og få et animert Zombie Weapon Camo som kan brukes i Zombie Mode.