Call of Duty Modern Warfare 3 (PS3)

Call of Duty Modern Warfare 3
  • ldersmerkingen for voksne gjelder når volden når et nivå som gjør det til en skildring av grov vold og/eller inneholder innslag av visse typer vold. Grov vold er vanskeligst å definere, siden det i mange tilfeller vil dreie seg om subjektive oppfatninger, men kan generelt sett defineres som voldsskildringer som kan få seeren til å føle avsmak.
Tips en venn
149 kr Midlertidig utsolgt

-25%

Ord. pris 199 kr

Selges av CDON.COM

Aktivere overvåking gjennom å registrere din e-postadresse og trykk på 'Overvåke'. Vi gir beskjed når produktet er tilgjengelig.

Call of Duty: Modern Warfare 3 - Utviklet av Infinity Ward og Sledgehammer Games. Modern Warfare 3 tar utgangspunkt i en verden på kanten av utslettelse, ettersom Makarov og hans terrorist organisasjon slipper løs ødeleggelse og kaos over hele verden. Du tar del i flere spesialenheter og tar i bruk de mest avanserte våpen. Spill med Delta operatører og møt kjente karakterer når du begir deg ut på et farlig katt- og mus spill hvor man må reise jorden rundt for å stoppe en gal mann, før det er for sent. Modern Warfare 3 videreutvikler 60 fps teknologien kjent fra Modern Warfare for å levere en adrenalinfylt action opplevelse i Single Player, Special Ops og Online Multiplayer.

Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Kategori: Action, Eventyr, FPS Utvidelsespakke: Nei
Utgivelsesdato: 2011-11-08 Forventet leveringstid: Midlertidig utsolgt
Product number: 3013965233 Leverandør: Infinity Ward
Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 110 Gjennomsnittsvurdering: 3,9
65%
6%
4%
3%
23%

Mest hjelpsomme positive anmeldelsen

Birgitte

Hvordan kan du anbefale et spill som ikke har kommet ut, COD og BF er to helt ulike spill.
BF har store baner, biler osv, men i lengden blir det fort kjedelig, COD har mange modes og mye kult utstyr til våpene. Men COD føles litt mer personlig og ting skjer mye raskere, har bestilt både BF3 og MW3, er vel ingen vits å rake ned COD bare fordi noen ikke liker det. Jeg synes begge spill er bra på sin egen måte og er kjekt å variere så vare spillene lengre...

Vs.

Mest hjelpsomme kritiske anmeldelsen

David

de avslørte just zombie mode på mw3 20 nye baner
nye oppgraderte våpen fra mw2
spec ops vil komme
bot på multi player 2 player online
og dette er helt vilt de har lagt ut et bilde av en av de nye våpnene som kommer
night vision scope på en mp5 :O

Drit bra spill med alt et spill trenger

Bra spill :)

bra våpen , grafikk,multiplayer og campaign! anbefales på det sterkeste synes jeg!

Bra våpen ,grafikk,multiplayer og campaign! Anbefales på det sterkeste

Uff og huff, enda et kjedelig og repeterende Fps. Merkelig at noen spiller dette spillet i det hele tatt.

kjøp heller battlefield 3 dette suger

4 grunner til at jeg synes at mw3 er HELT RÆVA. 1.Hater grafikken. 2.SOAP dør. 3.survival i steden for zombies. 4.spawn killing. ps. kjøp heller battlefield 3 eller mw2

Mye bedre bildekvalitet på MW3. Syntes bare at mapene kunne vært litt større. Og at de hadde gjort noe med det faens quickscope greiene med sniperen

Hvis du blir fort lei spiller du på feil måte, eg synes multiplayer blir bedre og bedre nå.
Elite og Mw3 passer fint sammen hvor man treffer mange nye mennesker over hele verden lage klaner med opp til 100 personer, det er konkurranser for klanene sammen og lone wolf operation for de som spiller solo.
Survival mode/missions er helt greie, singel player er også ganske bra med noen overraskelser man ikke hadde ventet seg.
eg anbefale folk å kjøpe både mw3 og Elite så blir spille opplevelsen enda større. Har både mw3 og BF3 det går fint an å spille begge. Men COD vil alltid være et hakk bedre.
Nye killstreak for de som spiller assult/support, mange greie våpen med flere muligheter for attachments, flotte baner og nye maps hver måned.

kjøp heller battlefield 3 blei veldig fort lei av mw3 multiplayeren

elsker spillet jævlig bra elsker survival mode<3

MW3 (Money Wasting 3). (Beklager ingen Anmeldelse!)

ganske stor skuffelse :( :( :( :(

Dette spillet suger bare noe drit. Multiplayer suger. Bortkastet penger. Ikke kjøp dette drit spillet helt likt mw2 kjøp heller battlefield 3. Man blir fort lei av det.

Skuffende. Ræva grafikk. Multiplayer er greit men en tro kopi av mw2. Det værste er at mw2 faktisk har bedre grafikk. Tar heller turen over til Battlefield 3 som kom med storm! Fantastisk gameplay og helt realistisk med gamingprossesoren frostbite 2! Bye bye call of duty. (Syntes faktisk black ops var bedre..)

Stor skufellse :(

Vurdere om eg skal kjøpe spillet. Noen som kan anmelde spillet på en god måte? :)

MW3 er verdens beste spill utviklet Infinity Ward og Activision
Det høres jævlig kult ut å stoppe MAKAROV og hans terroristgrupe!!!
Å DEN ER OGSÅ KÅRET TIL ÅRETS SPILL 2011
Mw3 drar fra seg konkurrenten Battlefield 3
MW3 IS WORLD BEST GAME EVER!!!!

Mw3 suger bare noe drit. alt er dorlig kjøp battlefield 3 det er mye bedere enn mw3 alle call of duty spill suger. IKKE KJØP DETTE DRIT SPILLET

...

SEKS UKER ventetid?? Det burde ikke tolereres en gang! Hadde kjøpt produktet annet sted etter to uker!!

Noen som vet om dette kan spilles med tastatur og mus på PS3?

Jeg fikk spillet dagen det kom ut, det er et veldig bra spill og DU burde kjøpe det om du likte mw2. Noen våpen er like som i mw2 men det gjør vel ikke noe?? :P Det er jo mange spill som blir sendt ut så dere må jo faen kunne vente. For lenge siden så bestilte jeg et spill og venta 1 og en halv måned. Jeg sutra ikke som dere :)

10/10

Syntes campainen var ganske bra og spec ops var gøy med survivial mode, men kan ikke skryte av graffikken akkurat og det var heller ikke så veldig realistisk. Syntes det lignet veldig på mw2, men det var noe nytt der. Vis du liker å løpe rundt og skyte folk bør du kjøpe dette, men vis du vil ha et spill som har bedre grafikk og litt mer realistisk vil jeg heller anbefale Battlefield 3

Mw3 suger..

venter nå på spillet og gleder meg kjemper mye! Det er vel multiplayeren folk betalte mest for?

Det at en del av spillene ikke kommer til rett tid trenger ikke å være bare CDON sin feil. Posten bruker lang tid på å få sendt videre pakker. Ofte hender det at produktet venter gjerne en dag ekstra på hver omsorteringsstasjon før den ankommer. Det er håpløst for oss i nord. Hvordan det er sør,- østpå kan jeg ikke si noe på.

Veldig bra spill, men singleplayer-en kunne vært bedre. Hele greia går jo ut på å drepe Makarov så litt dårlig story+ alle de kule gutta dør (sabla tragisk)!!!
Multiplayeren er veldig gøy. I begynnelsen er det litt vanskelig å få oversikten over alle våpnene, perkene og killstreak-ene, men når du først blir vandt til det så funker det fett!!
Gir det en firer, pga litt for kjip singleplayer!

Selv om det kun skal være produktanmeldelser her, så er det faktisk JÆVLIG fint å vite at CDON gang på gang mislykkes i å sende ut spill til utgivelsesdatoen mens andre nettbutikker klarer det fint. Vet nå at jeg ikke skal bestille herfra hvis jeg forventer spill til en viss dato :)

MW3 ALL THE WAY!!! JÆVLIG BRA SPILL!!!

Jeg fikk dette spillet tidlig, og har nå nesten spilt meg ihjel på det!! Single-playeren er en kjempe bra forsettelse på 2-eren, og spec-ops leverer også bra.
En av de nye funksjonene med Modern Warfare 3 er survival mode. Survival-mode er modern warfare sin versjon av nazi zombies, men med en mer moderne vri. Det er helikopter, selvmordsbombere, hunder og juggounotter som du må passe deg for her, og det har en stor ''underholdnings score''.
Men det som alltid har vært det store med Call of Duty seriene de siste 5 årene er selfølgelig multiplayeren. Etter min mening har den ikkje forbedret seg mye siden modern warfare 2, men har bare lagt til noen perks og killstreaks. Det er heller ikke mye variasjon i brettene. De tilbyr som regel bare tette lokaler med ''close-corner shooting''. Men noe som er nytt derimot er at du kan nå velge hvilken type spiller du kan være. Du kan nå velge hvilken type spiller du vil være, eller''Strike packages'' som det blir kalla. Du kan velge mellom Assault, Support og Specialist, som gjør spillet tilgjengelig for andre enn bare den som springer rundt og skyter som en gal. Les mer på http://www.callofduty.com/mw3/game/multiplayer/strike-packages.

Men alt i alt er dette ett utmerket spill, som tilbyr actionfylte, taktiske og ikkje minst svært underholdene scener. En klar anbefalelse av meg, og 10 av 10 på rangering.

Mer som en utvidelse av MW2. Kjøp den hvis du liker repetisjon. Hvis du ønsker innovasjon, gi denne en glipp.

14åringer som kommenterer her ser jeg -_-

Jævlig bra!!!! Tre ord: Løp Og Kjøp!!!!

Jeg bestilte Hardened Edition god tid i forveien, og hadde dette i postkassen etter jobb 08.11.

Hvor bor dere som ikke har mottatt pakken? Det kan jo tenkes at posten ikke får levert det i tide. Jeg vil tro at CDON kunne gått på en smell hvis de sendte det et par dager før release, posten ankommer f. eks 07.11 og MW3 har en online-spiller dagen før release, pga. feil fra CDON.
Dette er bare en teori..

Ellers vil jeg takke for å ha mottatt pakken i tide, selv om en del kunder ikke opplevde det på samme måten. Utrolig fet casing for denne versjonen, og Founder-kort var veldig greit :)

5/5

jeg syntes det er bra, men veldig likt MW2 det er jo fordi de bruker samma spil motor.
men jeg digger jo Modern warfare 2:-)

Også min siste bestilling.

Det at spillet ikke kommer på dagen er ikke bare cdon sin feil, det kan hende posten er forsinket, eller at de ikke fikk den dit den skulle til rett tid pga blandt annet trafikk, vær og vind OSV.

Alt går ikke på skinner her i verden.

har ikke kjøpt det men blir sikkert bra får hape i vartfal jeg er en gutt

Dere som klager på at dere ikke fikk det idag osv hvem bryr seg? Om du er irritert over det så trenger du ikke skrive det her du skal ANMELDE Spillet! Dem skal faktisk levere ut 500 Tusen spill så alle kan ikke forvente å få det :)

Spillet er ganske likt mw2 bare med nye baner og nytt killstreak system!

fy faen hate CDON dem kan reise til ...

SISTE gangen Jeg Bestiller Fra Cdon, Når de ikke kan skaffe spillet til dagen det kommer ut

Fy faen er så jævlig skuffet, hva i all verden er vitsen å forhåndsbestille når du ikke får produktet når releasen er. Jeg som hadde gledet meg så jævlig til i dag. men neida, pakken har ikke kommet

Står at varen pakkes, og det på selveste releasedagen. Blir neppe bestilt fra cdon igjen dersom det ikke er her ila dagen.

Hva har bestillingen og når det kom ut med anmeldelsen og gjøre? hver så snill og post ut anmeldelse om spillet.

jeg blir gal av og lese disse... jeg fikk først.. jeg fikk ditt og datt... fytti ....

Lene Therese, get your facts right før du poster idioti som det der.
Folk flest vil IKKE bli bennet og om noen som helst skulle bli det, noe de nesten garantert ikke blir, vil de kun bli utestengt til release, altså i morgen.

Og angående din teori om at postkontorer holder på spillet kan den avbekreftes med en gang, spillet ble sendt I DAG. Det betyr at mange trolig ikke vil få spillet i morgen heller, på fuckings release.

Siste gang jeg forhåndsbestiller fra CDON.

Jeg har alltid likt CoD-serien, men dette gjorde at jeg skiftet mening. Fikk dette spillet i dag, og det er det mest håpløse jeg har spilt. Singelplayeren er bra, og det er kul story, men multiplayeren er helt grusom. Den er HELT 100% lik mw2, bare nye våpen, baner og noen nye killstreaks (irriterende og overpowered) noe man forventer av et nytt spill, så dette er nesten likt. Nei, kjøp heller mw2 på billigsalg, eller Battlefield 3 (fantastisk spill) og spill det, for dette er nesten det samme, bare at det koster 400 kr mer enn mw2. Dypt skuffet...

De som har fått det før utgivelses datoen, og som har spilt online før realisen, vil få IP-adressa si på konsollen sin blocka (dvs. at man må kjøpe ny konsoll for å spille online, siden vær konsoll er forskjellig IP-Adresse), og den vil ikke bli opphevet i det hele tatt. det står på MW3 sin nettside, så vær glad at dere ikke har fått det enda. Noen nettbutikker har en avtale med postkontorer, at spillet ikke havner i post kassen før utgivelses datoen. det er grunnen til noen ikke får det før datoen det kommer ut! :)

Arne, når du handler hos CDON får du det du bestiller den dagen det blir gitt ut, noe som ikke er idag men i morra, så jeg skjønner ikke helt hva du klager på...

Latterlig butikk. Siste gangen jeg handla her. Når man forhåndsbestiller regner man med å få det dagen før eller hvertfall på dagen, ikke dagen etter. Noe så dumt. De som bestilte fra elkjøp fikk det på fredag. Dere får nok spilla mine i retur også går jeg i butikken og kjøper det i morra. Blir for dumt det her. Herregud.

mitt kom ikke idag :( håpet at det skulle komme hvertfal 1 dag før!

Vil dette spillet komme i posten samme dagen som spillet kommer ut?? eller sender dere spillet ut den dagen? blir litt dumt å forhåndsbestille når vi ikke får den til utgivelsesdatoen!

Bestilte mw3 på Lefdal og fikk det i dag. Trudde det kom ut den 8. men jeg fikk den i posten i dag.
Betalte 399

mw3 blir den beste spillet klarer ikkje å vente

mw3 kommer nok til å ligne litt på mw2, men bedre. Blir spendende å se hva som ser videre på storyen. Den sluttet litt brått.

spillet blir sikkert bedre en di andre cod spilla men og ganske likt. det nye spec ops blir sikkert bra og stricepacag tinga blir sikkert og bra. det blir og gøy å see sluten på modern warfare storyen ;D
PS eg heter ikke nora turid eg heter Tor Martin (mor mi heter nora)

Det er sikkert helt likt de andre, bare bedere graffik

spec ops ser drit gøy ut

Mw3 kommer til å bli vilt bra. Nye snipers, killstreak "modes", Survival Mode og alt som du ser på gameplays. Gleder meg så jæææævvvvlig mye! :DD

- Btw, jeg heter Mats, ikke Kirsten xD

Klarer snart ikke vente lenger ! Dette har jeg f.... venta på i to år ! Jeg er bare så overlykkelig over at ikke Treyarch har laget dette.

hær skal dere kommentere om Mw3 ikke battlefield.."

Jeg synes både mw3 og bf3 er bra på sin måte har bestilt begge :)

dette spill komme til og suge hart til forhold bf3 cod er oppbrukt

MW3 kommer til å eie alle spillene som har blitt lagd og iallefall BF3!!!!!
Battelfield 3 suck my ass for å si det sånn!!!!! Jeg driter i BF3 kjøper istedet MW3

PS:Jeg heter Håkon ikke Tonje!)!(!

Jeg skal ikke gjøre noen anmeldelse, men jeg vil gjerne klare opp i en del ting som har blitt sagt her. Nr 1: Spillet ER utviklet av infinity ward i hovedsak, så vi trenger ikke å bekymre oss for at spillet blir en ny black ops. heller bekymre deg over at spillet blir alt for likt mw2( pluss i min bok) det er ingen zombiemode. for alle dere som håper det så har utviklerne av black ops og world at war INGEN ting med dette spillet å gjøre, derfor ingen zombie mode. det er mer sannsynlig at de tar med noen form for spec ops og andre ting fra mw1 og 2. når det kommer til at mw3 skal være mer "realistisk" så er dette helt feil. infinity ward kjører samme stil som alltid. såkalt "arcade style" som innebærer raske og enkle bevegelser og de kjente laserbeam guns uten noen rekyl. poenget er at spillet skal være lett å spille. noe som COD har blitt kjent for, derfor vil du aldri se et cod spill som føles og spilles som BF BC2/B3. alle her må slutte å sammenligne mw3 med black ops. det er to helt forskjellige utviklere bak spillene. mw3 må sammenlignes med mw2 i hovedsak. hvor infinity ward har tilmed kalt mw3 . Modern warfare 2.5. fordi det er i hovedsak samme spillet, men fikset og oppgradert. og det høres bra ut i min bok. jeg elsket mw2, så vis de har lagt et spill med samme feel, men fjernet mye av "bullshittet" fra mw2 er jeg fornøyd. konklusjon: Dere som håper på et helt nytt cod spill. vil bli skuffet. dere som håper på et spill veldig likt mw2 men med fresh innhold vil elske dette spillet. alle disse meningene er basert på info fra cod xp.

erik,
jeg vil bare si at pegi 18 er bare en anbefalt aldersgrense og det er opp til selve butikken eller butikkjeden hvilken aldersgrense spillet skal ha.

Yess! Mw2 snipingen kommer tilbake :D

Jeg reserverte dette i begynnelsen av august.
So exited!

:DD

har spilt bf3 syntes det var elendig multipleier, fortrekker cod der altså. bestilte største pakka til meg og kompis av meg får cod mw3 i bursdags gave av meg

Etter og ha prøvd beta en til bf3. Så avbestilte jeg spillet. Virker rotete og kjedelig. Holder meg til cod. Bestiller det no.

Det blir bra at mw3 kommer ut. Gleder med Gær mye

Hva faen, spillet kommer ikke ut før om en måned, også er det 40 produktanmeldelser? Vent til spillet kommer ut...

BF3 is coming for you

det e drit bra det bare å begynne å spare

Gleder meg sykt til MW3 kommer ut de t kommer til å bli drit bra

fy faen jeg gleder meg :P :) ;)

eric, jeg selv tror du er for ''ung'' til og spille cod. du høres ut som en unge selv.

- Fredrik

_ | |______________________________ /___________o_________________/O/ /____|||||||||||||||||||||||||||||||||||__/_/ | | | / / | \_ | | | | || | \___/ / | | || | | |____|| |

Er det bare fjortizzer som legger inn komentarer på spill på cdon? ser Bf3 Og Mw3 Har fult av sånne småunge diskusjoner.
Dere må huske dere ikke har lov til å spille noen av disse spillene her. DET ER PEGI 18.
Å man kan skjønne hvorfor når dere begynner å krangle som noen småjenter inne på ett sted man skal si hva man syns om spillene.
Greit at spillene ikke har kommet ut, men man kan gi karakter utifra hva man syns lenge før spillet kommer. Noe som er helt greit.
Og foreldre : IKKE KJØP SPILL UNGENE DERES IKKE HAR LOV TIL Å SPILLE..

X-)

CoD er alt! BF 3 kan suge baller.. alle cod spillene er perfecte!

det går jo at ikke alle liker cod.og hvis du liker f.eks postmannpatskal du ikke bli erta for det.når du er barn er du barnsli. ps jeg mente ikke at cod er barnsli

Dere må huske at Infinity Ward gutta som sto bak de tidligere MW spillene ikke er en del av dette... viser til Black Ops.. Kan ikke fordra multiplayerdelen :S

Hvordan kan du anbefale et spill som ikke har kommet ut, COD og BF er to helt ulike spill.
BF har store baner, biler osv, men i lengden blir det fort kjedelig, COD har mange modes og mye kult utstyr til våpene. Men COD føles litt mer personlig og ting skjer mye raskere, har bestilt både BF3 og MW3, er vel ingen vits å rake ned COD bare fordi noen ikke liker det. Jeg synes begge spill er bra på sin egen måte og er kjekt å variere så vare spillene lengre...

Bye Bye COD MW3, BF3 Will Rule, everything.
Skal kjøpe mw3. men kommer kun til og spille Storyen.
Vil Kun anbefale BF3

skal bestille både BF3 og MW3 .. :D

CALL OF DUTY MODERN WARFARE 3 KOMMER TIL Å SUGE RÆVA UT. KJØP BATTLEFIELD 3 ER BEST

gleder meg !!

dette er sykt bra

dette kommer til å eieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

this game is gonna make me jizz in my pants!

dette blir helt konge !!!!!!! :)

de avslørte just zombie mode på mw3 20 nye baner
nye oppgraderte våpen fra mw2
spec ops vil komme
bot på multi player 2 player online
og dette er helt vilt de har lagt ut et bilde av en av de nye våpnene som kommer
night vision scope på en mp5 :O

Det er ikke zombie men waves med vertfall mensker eller noe MED VÅPEN sa de i infinity ward

DA ER SYKT HAR SPELT ALLE DEI ANDRE COD PAPPA HAR FOT DA PÅ JOBBEN MEN DA ER IKKJE ZOMBI

Dette ser bra ut! Gleder meg sykt til dette kommer ut! Blir det zombies på dette? noen som hvet det?

Kim alex, ikke bare spec ops. Det er en blanding av Zombies og spec ops. Mest zombies. Se på på den informasjonen som kom på E3.

dette spillet kommer til å bli sååå slått av BF3!!

dette er bra jeg har prøvd det lol

Kjøtthuer!!!! Kan vel vel ikke anmelde et spill som kommer om 6 måneder.......idiotz.....stupidos.......retarderd mongoloids.......get a life....

det er en game mode på MW3 som heter survival,mye lik spec ops.men tøffere

noen som vet om at det er som black ops at man kan spille to sammen på online? :)

Det sies at det vil være en stor online som på world of warcraft. GO COD

jeg vil bare si, å dette på grunn av at jeg nettop så traileren...
det ser ganske låvende ut.!
får sikker bare thumbs down uansett -.-

det sies at dette spillet er mye mer realistisk og mer fart og spenning, enn Black ops. satser på at dette spillet er mye bedre. ble litt skuffet over black ops.

Sjå på datoen ein gang til Bjønn Åmund...

det er 3 måneder nerd inger lise mw3 ser bra ut håper det er bedre enn black ops

Ingen kan gi en anmeldelse nå,er jo 6 månder til spillet kommer ut,vent til da,så kan dere skrive en anmeldelse

Gleder meg ganske mye. men det er mang som sier at det er dårlig men hvordan vet de det siden de har ikke prøvd det enda, og desuten så er jeg cod fan og ikke battlefield fan

gleder meg mwwwwwwwwwwwww3

kort sakt kjempe bra!!!

-.-''

Gleder meg så inni rakkern til dette spillet, det blir sikkert helt rått, domt att det kommer i november, 6\6 fra meg jeg vet att dette blir en sukksess

Operatør
Hvilken operatør du ønsker å bestille, som for eksempel NetCom.

Type abonnement
Nytt abonnement - Hvis du vil ha et nytt telefonnummer.
Portering - Bytte operatør og beholde ditt nåværende telefonnummer. Ditt nåværende abonnement kan ikke ha bindingstid igjen.
Forlenge - Bind ditt abonnement med samme operatør og beholde telefonnummeret ditt. Det kan maks være 1 måned bindingstid igjen på ditt abonnement.

Abonnementstype
Den type abonnement du ønsker. Ved siden av dette kan du se aktuell prisinformasjon.

Bindingstid
Hvor lenge ønsker du å binde abonnementet. Husk at du ikke vil være i stand til å si opp avtalen før bindingstiden utløper.

 

Forsikringsvilkår

  • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
  • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
  • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
  • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

  • 119 kr /måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
  • 82 kr /måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
  • 61 kr /måned - 36 måned, 9.99% rente (395 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »