Call of Duty Black Ops 3 (Xbox One)

Call of Duty Black Ops 3
Tips en venn

-27%

289 kr
Ord. pris 399 kr
Spare i ny ønskeliste
Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven

Forventet leveringstid:  fra 2 arbeidsdager

Selges av CDON.COM

Dette produktet tilhører og leveres av CDON.COM.
Call of Duty Black Ops 3

Treyarch høyer Call of Duty’s sosiale spillopplevelse gjennom å levere en spill kampanje med muligheten å spille sammen med opptil 4 spillere online med samme pålitelige og stridstestede nettverksstruktur som brukes i multiplayer og Zombies spillmodus.   

Spillere kommer til å oppleve storslåtte og visuelt imponerende spill øyeblikk som Call of Duty spillserien er kjent for å levere. Møt nye åpne områder i spillet som tillater spillere å bruke ulike strategier hver gang du spiller.

Nå kan hver spiller skreddersy sin figur med våpen, utstyr og klær som du kan påvirke senere når du tar deg gjennom spillet.

Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Kategori: Action, FPS Utvidelsespakke: Nei
Utgivelsesdato: 2015-11-06 Forventet leveringstid: fra 2 arbeidsdager
Product number: 3033218342 Leverandør:
Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 2 Gjennomsnittsvurdering: 4
50%
0%
50%
0%
0%

Call of Duty Black Ops 3 er nok en gang et spill i Black Ops serien hvor dem prøver å melke ut hver minste lille forhold man pleide å ha til Black Ops linjen. Black Ops 1 var jo et fantastisk spill med kanskje den(eller den aller beste i denne VK2 og kalde krigs tiden) beste campaign noensinne. veldig bra multiplayer, men ikke noe banebrytende med den, foretrekker heller MW1og MW 2 multi. men zombie følelsen var det som bringte cod bo 1 til det beste av det beste. cod bo 2 var veldig lik nr 1. men definitivt forbedret zombie følelse, men det var selvsagt noen små ting med campaign og multi som ikke står opp til det beste. Så kommer vi til den tredje spillet i Black Ops serien og gud campaign og multiplayer lever ikke opp til standard. multiplayer til bo 3 er ok, litt sånn i mellom Advanced Warfare og det man har fått fra tidligere multiplayer fra tidligere cod spill. men definitiv skuffende. Blir fort lei multiplayer etter kanskje 1 times tid og da legger man kontrolleren bort og tar seg en lang pause. campaign eller historien i spillet har ikke noe med tidligere BO spill i det hele tatt å gjøre med. Denne historien var like skuffende som COD AW og da er det et dårlig tegn. Så kommer man til zombie og når det kommer til antall detaljer og musikk og følelse og gameplay så er dette kanskje det beste zombie opplevelsen noen sinne. maps er kanskje ikke like bra som hos forgjengerne( men det kommer flere dlc maps etter vært, der eisendrache er det nyeste innslaget for øyeblikket og er ikke noe skuffende map) men grafikken og antall detaljer er fantastisk å se på. Aldri har zombie vært så bra å se på. så kommer man til slutt med en oppsummering:
liker du COD for historie så vil det være forskjellige meninger om hva man selv synes, jeg ville ikke kjøpt BO 3 hvis jeg spilte COD for historien. Så til multiplayer(det her ordet er brukt mye). multiplayer skuffer og skjokkerer på noe bra da. dette minner for mye om COD AW og liker ikke dette så mye, likte aldri COD AW sjenerelt. noen vil bli skuffet andre ikke, jeg ble som både og. Det var noe dårlig og noe bra. Men hvis du er som meg og elsker zombie opplevelsen av Treyarch sine utgivelser så vil du ikke bli skuffet. gameplay, historie og hvordan spillet ser ut når man beveger seg i mellom alle kroker i alle banene. alle mapsene er ikke like bra som mob of the dead eller origins, men de vil ikke skuffe( ikke like dårlig som Tranzit, green mile eller run huske ikke hva det hete igjen nøyaktig). så til slutt, igjen. Dette spillet burde ikke hete BLACK OPS for det har jo egentlig ikke noe med denne serien i det hele tatt å gjøre, så definitiv skuffa over dette. men alt i alt et bra spill men har sine feil. Zombie klarer ikke å redde dette spillet fra å få en 4 av 5 stjerner. så spillet ville fått kanskje 3/3,5 stjerner men jeg må gi hele tall så dermed en 3 av 5 stjerner. Historie til Call of Duty har ikke vært noe man fokuserer på som man gjorde med Mw1 og waw(spill før ghost ville man spilt historien til). Så historien har så mye nedgang på karakteren til spillet, for jeg vet at historien ikke vil være noe bra.

Veldig god spillopplevelse. Meget god historiedel.
Anbefales på det sterkeste hverken du er Call of Duty fan eller ikke.

Forsikringsvilkår

  • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
  • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
  • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
  • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

FØRKJØPSINFORMASJON, CDON PRODUKTFORSIKRING

}

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

  • 142 kr /måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
  • 94 kr /måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
  • 66 kr /måned - 36 måned, 9.99% rente (395 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »