Battlefield Hardline (Playstation 4)

Battlefield Hardline
 • ldersmerkingen for voksne gjelder når volden når et nivå som gjør det til en skildring av grov vold og/eller inneholder innslag av visse typer vold. Grov vold er vanskeligst å definere, siden det i mange tilfeller vil dreie seg om subjektive oppfatninger, men kan generelt sett defineres som voldsskildringer som kan få seeren til å føle avsmak.
Tips en venn

-33%

79 kr
Ord. pris 119 kr
Spare i ny ønskeliste
Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven

Forventet leveringstid:  fra 2 arbeidsdager

Selges av CDON.COM

Dette produktet tilhører og leveres av CDON.COM.
Lev ut politi og røver-fantasien i Battlefield™ Hardline. Dette actionspekkede storspillet kombinerer den intense flerspillopplevelsen i Battlefield med en følelsesladd historie og bakgrunn som minner om moderne krimserier på TV.

I det intense solospillet spiller du Nick Mendoza, en ung etterforsker som blir kastet ut i en vendetta for å hevne seg på dem han en gang trodde var venner i politiet.

I flerspillermodus jakter du på kriminelle, raider hvelv og redder gisler i nye flerspillervarianter som Heist og Rescue. Velkommen til den nye lekeplassen.

DETTE FÅR DU

 • Flerspilleropplevelsen fra Battlefield — Med den strategiske spillopplevelsen, variasjonen og innlevelsen fra Battlefield, i en rå og glamorøs verden med politi og kriminelle.
 • Intenst solospill — Battlefield Hardline er laget av det prisbelønte studioet som ga deg Dead Space™, og leverer en innovativ og dramatisk historie presentert som et moderne TV-drama.
 • Destruksjon i sentrum — Skyt i stykker en doplab under bakken, spreng et bankhvelv eller tilintetgjør en bilforretning i Los Angeles. Du får mange urbane omgivelser som kan ødelegges.
 • Dingser og våpen — Spill med et fullt arsenal med militærvåpen og dingser du kjenner fra TV-seriene, som avsagde hagler, elektrosjokkvåpen, sklivaiere og gripekroker. Alt kan brukes overalt, på alle kartene, og danner grunnlaget for kaotiske og uforutsigbare kamper.
 • Kjøretøykaos — Fly til den andre siden av kratet for å hjelpe gjengen din, kjør ned fiender eller sus forbi snuten med tyvegodset på motorsykkel. Kjøretøybruken i Battlefield Hardline er rask, forfriskende og intens.
Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Kategori: Action, FPS Utvidelsespakke: Nei
Utgivelsesdato: 2015-03-19 Forventet leveringstid: fra 2 arbeidsdager
Product number: 3027471909 Leverandør: Visceral Games
Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 3 Gjennomsnittsvurdering: 4,3
67%
0%
33%
0%
0%

Kjapp levering og knall pris :)

Dette er et spill som passer meg midt i blinken! Endelig kom et slikt spill! Jeg har ventet på et slik spill lenge å dette oversaket meg positivt! Veldig bra spill, anbefales til alle!!!

9/10

Multiplayer er det eneste jeg personlig virkelig er interessert i. Så min anmeldelse er KUN for multiplayer.
YouTube'rne sier det er den beste campagne på lenge, men brokket av bugs og alt for lett. Det som skuffet mest var våpen utvalget er horribelt. 4 våpen per klasse og bare 4 klasser.... 3 secundary våpen per klasse.

Maps: Mange bra maps, noen dårlige. Men dette er veldig avhengig av hva man liker.

Game modes: Det er her det halve faller sammen. Heist er rene penge innsamlings modus. mens alt annet er mer for selve spillgleden. Om du er ny i spillet. Sett deg i en bil i heist og kjør rundt i sirkler. Du tjener mer penger en noe annet du kan gjøre. ca 5000$-10 000$ er enkelt på få minutter.

Forsikringsvilkår

 • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
 • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
 • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
 • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

FØRKJØPSINFORMASJON, CDON PRODUKTFORSIKRING

}

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

 • 107 kr /måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 76 kr /måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 59 kr /måned - 36 måned, 9.99% rente (395 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »