Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Flere deals enn noensinne tidligere! 21. Nov – 1. des Se alle deals
Assassins Creed Odyssey

1 / 1

Assassins Creed Odyssey

(1 anmeldelse)
177 kr

-49%

Rek pris. 349 kr
Legg ut på din egen odyssé og opplev storslåtte eventyr i en verden der hvert valg får konsekvenser. Familien din har dømt deg til døden, og du legger ut på en episk reise der du går fra å v&ae
 • Action
 • Playstation 4
Les mer

Legg ut på din egen odyssé og opplev storslåtte eventyr i en verden der hvert valg får konsekvenser. Familien din har dømt deg til døden, og du legger ut på en episk reise der du går fra å være en utstøtt leiesoldat til en legendarisk, gresk helt, og må finne sannheten om fortiden din. Slåss deg gjennom en krigsherjet verden formet av guder og menn, der fjell og hav møtes. Møt kjente figurer fra oldtidens Hellas og opplev et viktig tidspunkt i historien, som har preget den vestlige verden helt frem til våre dager.

 

Assassin’s Creed® Odyssey er preget av nyvinninger som aldri tidligere er sett i et Assassin’s Creed-spill, og fokuset er på valgene du må ta som spiller – hva slags helt vil du være, og hvordan vil du forme verden rundt deg? Gjennom relasjonene du skaper med fargerike figurer, og avgjørelsene du tar på odysseen, skaper du din egen skjebne. Juster utstyr og lær å mestre nye evner for å tilpasse heltens ferdigheter til spillestilen din. Slåss deg gjennom Hellas og delta i kamper du virkelig føler på kroppen – til havs og på land – for å bli en sann legendarisk helt.

Innhold

 • BLI EN LEGENDARISK GRESK HELT – For første gang i Assassin’s Creed-serien kan du velge hvilken helt du være på den episke reisen: Alexios eller Kassandra. Tilpass utstyr, oppgrader evner og gi skipet ditt eget preg på reisen mot å bli en legendarisk gresk helt.
 • LEV DEG INN I OLDTIDENS HELLAS – Utforsk et helt land fullt av utemmet natur og byer, fra snødekte fjelltopper til Egeerhavets dyp, under gullalderen til oldtidens Hellas. Uventede møter skaper liv i historien, og du blir kjent med fargerike figurer, kjemper mot onde leiesoldater og mye mer.
 • GÅ DIN EGEN VEI – Takket være over 30 timer med førsteklasses dialog og flere avslutninger bidrar virkelig avgjørelsene du tar, til å forme verden rundt deg. Opplev en levende og dynamisk verden som er i stadig utvikling og endres etter hver eneste avgjørelse du tar.
 • KJEMP I EPISKE KAMPER –Vis frem dine ekstraordinære evner som kriger, og vær tungen på vektskålen i Peloponneskrigen. Delta i episke kamper mellom Sparta og Athen i Big Battles-delen, der to lag bestående av 150 soldater hver kjemper mot hverandre.
 • SEIL OVER EGEERHAVET – Oppdag områder som ikke er kartlagt, finn skjulte skatter, og hugg deg gjennom hele flåter i sjøslag. Skap et skip med din egen stil, sørg for å oppgradere våpnene så de er tilpasset styrkene dine, og rekrutter mannskap med unike ferdigheter sånn at du kan bli en kjempe på havet.
 • ET LAND FULLT AV MYTER OG LEGENDER – Bli kjent med en verden som er full av myter og legender. Opplev alt fra gamle ritualer til kjente statuer, og stå ansikt til ansikt med legender fra det gamle Hellas for å oppdage sannheten bak mytene.
 • Ekspansjonspakke
  Nei
 • Sjanger
  Action
 • Formater
  Playstation 4
 • EAN
  3307216063889

Lignende produkter