Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

(99)Grand Theft Auto V (GTA 5)

1 / 1

(99)Grand Theft Auto V (GTA 5)

(10 anmeldelser)
299 kr
Rockstar Games' kritikerroste åpen verden-spill, Grand Theft Auto V, er nå tilgjengelig for PlayStation 4.  Når en ung gatesvindler, en pensjonert bankraner og en hensynsløs psykopat plutselig befinner seg viklet inn i e
 • Action, Eventyr
 • Playstation 4
Les mer
Rockstar Games' kritikerroste åpen verden-spill, Grand Theft Auto V, er nå tilgjengelig for PlayStation 4.  

Når en ung gatesvindler, en pensjonert bankraner og en hensynsløs psykopat plutselig befinner seg viklet inn i et nett av noen av de mest fryktede og forskrudde skikkelsene i den kriminelle underverdenen, de amerikanske statsmaktene og underholdningsbransjen, må de ty til en rekke farlige operasjoner for å overleve i en nådeløs by hvor de ikke kan stole på noen – og minst av alt hverandre.

Til Grand Theft Auto V for PlayStation 4 er det gjort en rekke betydelige visuelle og tekniske oppgraderinger som gjør Los Santos og Blaine County mer fascinerende enn noen gang. I tillegg til økt tegneavstand og 1080p-oppløsning i 30 FPS kan du nyte en rekke nye funksjoner og forbedringer, inkludert:

 • Nye våpen, kjøretøy og aktiviteter
 • Ekstra dyreliv
 • Tettere trafikk
 • Nytt system for bladverk og gress
 • Bedre skade- og væreffekter, og mye mer

Grand Theft Auto V for PlayStation®4 inneholder den helt nye First Person-modusen, som lar deg utforske de utrolig detaljerte verdenene Los Santos og Blaine County på en helt ny måte både i Story Mode og Grand Theft Auto Online.
 
Som belønning til Grand Theft Auto V-fans som har kommet tilbake til den nyere, mer detaljerte versjonen av Los Santos og Blaine County, har Rockstar Games laget et utvalg eksklusive gjenstander spesielt for disse spillerne. Hver av gjenstandene er knyttet til aktiviteter som er utviklet med tanke på å oppleve den enorme spillverdenen på nye og spennende måter.

Grand Theft Auto V for Playstation®4 har også et større radioutvalg, med over 150 ekstra låter og nye DJ-mixer fra DJ-er fra alle de 17 radiostasjonene i spillet.

Forbedringene av Grand Theft Auto Online omfatter en økning av antall spillere, med onlinespilling nå tilgjengelig for inntil 30 spillere på PlayStation®4. Alle eksisterende spilloppdateringer og Rockstar-skapt innhold som er slippet siden lanseringen av Grand Theft Auto Online, vil også være tilgjengelig for PlayStation®4, og det kommer mye mer senere.

Eksisterende spillere kan overføre Grand Theft Auto Online-karakterer og fremdrift fra enten PlayStation 3 eller Xbox 360 til PlayStation®4. Hvis du vil ha mer informasjon om tilgang til eksklusivt innhold for returnerende spillere, kan du gå til rockstargames.com/V/bonuscontent.
Upptäck mer inom Spill Alle spill
 • Ekspansjonspakke
  Nei
 • Sjanger
  Action Eventyr
 • Formater
  Playstation 4
 • EAN
  5026555424264

Lignende produkter

For øyeblikket er vår chat stengt. Send gjerne en mail i stedet, så tar vi kontakt så fort så mulig. Vi prøver å besvare alle spørsmål innen 24 timer. Kontakt oss .