Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

XCOM 2: War of the Chosen (EMEA)

(0)
Skriv en anmeldelse

PC Download

Digitalt Produkt

XCOM 2: War of the Chosen (EMEA)
XCOM 2: War of the Chosen (EMEA)
XCOM 2: War of the Chosen (EMEA)
XCOM 2: War of the Chosen (EMEA)
339 kr
Anbefalt pris: 349 kr
Fri frakt

Overvåk produktets pris

  • Strategy
  • PC Download

XCOM® 2: War of the Chosen er utvidelsen til det prisbelønte strategispillet fra 2016.

XCOM® 2: War of the Chosen gir deg nytt innhold i kampen mot ADVENT, og gir deg mulighet til å danne nye fraksjoner for å eliminere trusselen fra verdensrommet. Som svar dukker den ny fienden “Chosen” opp, og har ett eneste mål: å fange kommandøren. Denne utvidelsen inneholder nye Hero-klasser som kjemper mot den nye fienden “Chosen”, nye fiender, nye oppdrag, omgivelser og mer dybde i det strategiske spillet.

Krever at du har XCOM® 2-grunnspillet. Selges separat.

NYE FRAKSJONER OG HELTEKLASSER
Tre nye fraksjoner har dukket opp for å styrke jordens kamp – Reapers, Skirmishers og Templars – som har spesielle egenskaper og filosofier som står imot hverandre. Disse fraksjonene har mektige helteklassesoldater som kan hjelpe til i oppdrag, og nye muligheter i strategilaget.

THE CHOSEN
The Chosen er den mest utspekulerte fienden XCOM har stått overfor noensinne, med unike styrker og svakheter som avsløres før hvert nytt felttog. The Chosen er på jakt etter The Commander og kidnapper, forhører og dreper XCOM-soldater for å nå målene sine. The Chosen kan også invadere strategilaget og stikke kjepper i hjulene for XCOMs globale aksjoner. Finn og angrip The Chosens festninger for å beseire fienden for godt.

NYE TRUSLER FRA ALIENS OG ADVENT
Det livsfarlige romvesenet Spectre, som kan lage mørke kopier av XCOM-soldater, har sneket seg ut på slagmarken. Bruk ny taktikk for å beseire monsteret, og ta i bruk de eksplosive angrepene til ADVENT Purifier og de psioniske angrepene til ADVENT Priest.

NYE OMGIVELSER OG OPPDRAGSMÅL
Kast deg ut i taktiske oppdrag i nye omgivelser, fra forlatte byer herjet av utenomjordiske biovåpen under den opprinnelige invasjonen, til tunneler og xenoformede regioner i villmarken.

FORBEDRET STRATEGILAG
Administrer XCOMs forhold til fraksjonene og slå tilbake The Chosens aksjoner fra Avenger. Bruk nye Resistance Orders til å bygge opp en egen, personlig strategi. Soldater, forskere og ingeniører kan nå utplasseres i Covert Actions som gir forsyninger og øker fraksjonsfordelene hvis du fullfører.

BEDRE TILPASNING OG GJENSPILLBARHET
Soldater kan utvikle bånd til kompatible lagkamerater for å få nye egenskaper og fordeler. SITREP-systemet legger til nye modifikatorerpå en dynamisk måte og sørger for at alle oppdrag gir en unik utfordring. Avanserte felttogalternativer gir bedre justeringer for spillengde og vanskelighetsgrad.

CHALLENGE MODE
Bruk en perfekt strategi i nye utfordringer for å ta topplasseringen på den globale resultatlisten.

DEL THE RESISTANCE
Tilpass og vis frem soldatene dine, og legg til filtre, tekst og bakgrunner for å lage dine egne unike Resistance-plakater som dukker opp i spillet og kan deles med venner.

Sjanger:
Strategy
Formater:
PC Download

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.