Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Xbox Game Pass - 6 Months Subscription

(0)
Skriv en anmeldelse

Xbox One Download

Digitalt Produkt

599 kr
Fri frakt

Overvåk produktets pris

  • Software
  • Xbox One Download
  • Få ubegrenset tilgang til over 100 Xbox One- og Xbox 360-spill på Xbox One til en fast, lav månedspris.
  • Spill nye spill det er knyttet store forventinger til, for eksempel Sea of Thieves, State of Decay 2 eller Crackdown 3, allerede samme dag som de kommer ut.
  • Få tilgang til et enormt utvalg av spill i alle sjangere, alt fra store kassasuksesser til kritikerroste spill fra uavhengige utviklere.
  • Gled deg over nye spill i Xbox Game Pass-sortimentet hver måned – det er alltid noe nytt og spennende å spille.
  • Last ned og prøv deg på spill du alltid har hatt lyst til å spille, eller vend tilbake til gamle favoritter du har savnet.
  • Spar inntil 20 % på kjøp av Xbox One-spill fra Xbox Game Pass-sortimentet og få ytterligere 10 % rabatt på et fritt valgt spilltillegg til Xbox One.
  • Du kan når som helst si opp abonnementet.
*Krever gyldig abonnement. Abonnementet løper til det sies opp. Spillutvalget varierer over tid. Sea of Thieves krever i tillegg Xbox Live Gold (selges separat). Sea of Thieves, State of Decay 2 og Crackdown 3 kommer i 2018. Rabattene gjelder ikke spill som er utgitt i løpet av de siste 30 dagene. Rabattene er basert på prisene i Microsoft Store. Se xbox.com/game-pass. Få ubegrenset tilgang til over 100 Xbox One- og Xbox 360-spill på Xbox One til en fast, lav månedspris. Spill nye spill det er knyttet store forventinger til, for eksempel Sea of Thieves, State of Decay 2 eller Crackdown 3, allerede samme dag som de kommer ut, og gled deg over et bredt spillutvalg med alt fra de siste kassasuksessene til kritikerroste spill fra uavhengige utviklere. Finn og last ned spill du alltid har hatt lyst til å spille, eller vend tilbake til gamle favoritter du har savnet. Vi velger ut spillene på bakgrunn av anmeldelser og hvor underholdende de er, og hvis du synes et av spillene i Xbox One-sortimentet er helt konge og bare må eie det, kan du kjøpe det med inntil 20 % rabatt og få ytterligere 10 % avslag på et fritt valgt spilltillegg til Xbox One. Med nye spill hver måned og mulighet til å si opp abonnementet når som helst, er Xbox Game Pass inngangsbilletten til uendelig med spilling.
Sjanger:
Software
Formater:
Xbox One Download

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.