Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

The Sims™ 4 Bundle

(0)
Skriv en anmeldelse

Xbox One Download

Digitalt Produkt

449 kr
Fri frakt

Overvåk produktets pris

  • Simulator, Tillegg
  • Xbox One Download

THE SIMS™ 4-SAMLING*
Inneholder utvidelsespakken The Sims 4 På jobben, spillpakken The Sims 4 Ut og spise og stæsjpakken The Sims 4 Kult kjøkkenstæsj.

DETTE FÅR DU
The Sims 4 På jobben – Ta aktiv kontroll over simmene dine mens de er på jobben, og avgjør om de skal bruke dagene sine på å redde liv som modige leger, løse krimgåter som fryktløse politisimmer, finne opp ting som gale forskere eller lage sin egen butikk og prøve å bli simoleonærer.
The Sims 4 Ut og spise – Driv din egen restaurant, og gi simmene en skikkelig helaften. Lag og administrer en restaurantkjede, lei inn personale, og sett opp en perfekt meny for å tjene penger og utvide virksomheten. Ta med simmene på eksperimentelle restauranter, og la dem hygge seg med venner og familie.
The Sims 4 Kult kjøkkenstæsj – Ha det gøy med den nye iskremmaskinen, og puss opp kjøkkenet til simmene dine. Skaff simmene apparater og møbler som gir dem et topp moderne kjøkken.

Sjanger:
Simulator
Tillegg
Formater:
Xbox One Download

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.