Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Sid Meier's Civilization® VI: Rise and Fall (EU)

Til kassen

Se også

Sid Meier's Civilization® VI: Rise and Fall (EU)

(0)
Skriv en anmeldelse

PC Download

Digitalt Produkt

Sid Meier's Civilization® VI: Rise and Fall (EU)
Sid Meier's Civilization® VI: Rise and Fall (EU)
Sid Meier's Civilization® VI: Rise and Fall (EU)
Sid Meier's Civilization® VI: Rise and Fall (EU)
279 kr
Anbefalt pris: 289 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

 • Strategy
 • PC Download

Dette innholdet krever at du har grunnspillet Sid Meier’s Civilization® VI for å kunne spille.

Civilization VI er et spill som handler om å bygge opp et imperium som varer opp gjennom tidsepokene, og Rise and Fall-utvidelsen gir deg nye valg, strategier og utfordringer mens du fører sivilisasjonen din gjennom historien. Greier du å inspirere folk til å vise deg lojalitet verden over, eller mister du byene dine til rivalene? Greier du å etablere en gullalder for sivilisasjonen din, eller blir du hengende igjen i en dyster middelalder? I Civilization VI: Rise and Fall blir du en stor verdensleder.

Et vellykket lederskap i en sivilisasjon kan sende den inn i en fremgangsrik gullalder, men hvis du faller etter, kan du bli hengende igjen i en dyster middelalder. Tar du deg av utfordringene i middelalderen på en hensiktsmessig måte, kan sivilisasjonen din heve seg til en heroisk tidsalder.

Oppfordre innbyggerne til å være lojale for å holde på rikets grenser, eller inspirer til lojalitet blant andre sivilisasjoner for å utvide imperiet ditt. Verdens grenser endres hele tiden etter hvert som frie byer dukker opp fra imperier, og naboland konkurrerer om lojalitet i byene over hele kartet.

Med det nye guvernørsystemet kan du tilpasse og spesialisere byene dine, i tillegg til å reagere på nye utfordringer med mørk middelalder og lojalitet. Alle de sju unike guvernørene har sitt eget forfremmelsestre, og lar deg spille med forskjellige spillestiler og strategier.

I tillegg til disse nye systemene innfører Civilization VI: Rise and Fall åtte nye sivilisasjoner og ni nye ledere. Åtte nye underverker kan konstrueres, i tillegg til et utvalg nye enheter, distrikter og forbedringer. Nå kan du bygge, erobre og inspirere på flere måter enn noen gang før.

 • TIDSALDRE: Etter hvert som sivilisasjonen din har fremgang og motgang og du når bestemte milepæler i form av historiske øyeblikk, vil du bevege deg mot enten en mørk middelalder eller en gullalder, som begge gir bestemte utfordringer eller bonuser basert på det du gjør i spillet. Kom deg gjennom middelalderen, så kan den neste gullalderen din bli enda bedre – en heroisk tidsalder.
 • LOJALITET: Byer har nå individuell lojalitet til lederskapet ditt – faller lojaliteten for lavt, blir konsekvensen dårlige avlinger, opprør og en mulighet for at byen erklærer seg som selvstendig eller tilfaller en annen sivilisasjon. Men én sivilisasjons tap kan være din gevinst: Inspirer til lojalitet i byene rundt omkring på kartet, og utvid grensene dine.
 • GUVERNØRER: Rekrutter, utnevn og oppgrader mektige figurer med unike spesialiseringsbonuser og forfremmelsestrær for å tilpasse byene dine og forsterke lojaliteten.
 • BEDRE ALLIANSER: Et forbedret alliansesystem lar deg danne forskjellige allianser og bygge opp bonuser over tid.
 • NØDSSITUASJONER: Når en sivilisasjon vokser seg for mektig, kan andre sivilisasjoner bli med i en pakt mot sivilisasjonen som truer, og få belønninger, eller straff, når nødssituasjonen er over.
 • TIDSLINJE: Se over sivilisasjonens historie når som helst med tidslinjefunksjonen, en visuell reise gjennom de historiske øyeblikkene du har støtt på underveis mot målet.
 • NYE LEDERE OG SIVILISASJONER: Du får ni nye ledere og åtte nye sivilisasjoner. Alle gir unike bonuser og spillopplevelser. I tillegg får du åtte nye enheter, to unike bygninger, fire unike forbedringer og to unike distrikter.
 • NYTT GLOBALT INNHOLD: Åtte nye underverker, sju naturlige underverker, fire nye enheter, to nye forbedringer, to nye distrikter, fjorten nye bygninger og tre nye ressurser er lagt til.
 • FORBEDRET SPILLSYSTEM: Guvernørsystemet er forbedret med ny politikk, og ekstra forbedringer er gjort med de eksisterende systemene.

Bruk av dette produktet krever at du godtar følgende lisensavtale fra tredjepart: http://www.take2games.com/eula/

Sjanger:
Strategy
Formater:
PC Download

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Om du mistenker at en pris er feilaktig har blitt endret før eller under Black Friday-kampanjen må du gjerne være vår Prishelt og rapportere til oss her.
Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.