Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Sid Meier’s Civilization® VI - Portugal Pack

(0)
Skriv en anmeldelse

PC Download

Digitalt Produkt

49 kr
Fri frakt

Overvåk produktets pris

 • Strategy, Tillegg
 • PC Download

I denne nye innholdspakken introduseres João III som lederen for Portugal.
 
*Du må ha Civilization VI for å spille tilleggsinnhold.
 
Inneholder sivilisasjonen Portugal med João III, den unike enheten Nau og to unike byggverk, bygningen Navigation School og Feitoria.

 • Unik Civ-ferdighet: Portugals unike ferdighet «Casa Da Índia» gir betydelig større avkastning på internasjonale handelsruter, men rutene er begrenset til kystbyer eller byer med en havn. Ferdigheten gir dessuten Trader-enheter større rekkevidde samt mulighet til å kaste loss på vannfelter med en gang de låses opp.
 • Unik lederferdighet: Joãos unike ferdighet er «Porta Do Cerco», som gir alle enheter større sikt. Den øker også handelsrutekapasiteten når Portugal møter en ny sivilisasjon, og gir åpne grenser til alle bystater.
 • Unik enhet: Portugals unike enhet Nau er en marineenhet for nærkamp som erstatter Caravel. Den starter med én Promotion på kjøpet, krever mindre vedlikehold enn Caravel og har to ladninger til oppføring av Feitoriaer, særegne havner som er unike for Portugal.
 • Unik infrastruktur: Portugal har tilgang til to unike byggverk.
 • Portugals unike bygning Navigation School erstatter bygningen University og gir økt produksjon av marineenheter i alle byer som bygger den. Den øker også byers vitenskapsavkastning for hvert andre kyst- eller innsjøfelt innenfor byens grenser og gir ekstra Great Admiral-poeng.
 • Feitoria kan kun bygges av en Nau-enhet på en fremmed bys kystfelt ved siden av en luksus- eller bonusressurs. Det å sende en handelsrute til en by med en Feitoria gir Portugal ekstra gull og produksjon.

 
Ny spillmodus: «Zombies Defense»
I Portugal Pack introduseres dessuten den nye Zombies Defense-spillmodusen. I denne valgfri spillmodusen forblir ikke de døde i graven, og de utgjør en stadig økende trussel mot verdens sivilisasjoner.

 • HJERNER!
 • De døde hviler ikke: Alle enheter kan gjenoppstå som glupske zombier når de dør. Zombieenheter hungrer etter og angriper den nærmeste enheten som ikke er en zombie. Alle enheter de nedkjemper, blir smittet og gjenoppstår selv som zombier.
 • De levende slår tilbake: Et arsenal med nye felle- og barrikadeforbedringer skader fiendeenheter som passerer ved eller gjennom dem, og kan bygges i eget eller nøytralt territorium. Zombienes besatthet av hjernebanketter og sulten på ødeleggelse gjør at de kun kan skades av disse forbedringene – de kan ikke plyndre dem.
 • Menneskeheten tar kontroll: To nye prosjekter lar sivilisasjoner midlertidig undertvinge zombieenheter innenfor bygrensen, slik at spilleren får kontroll over dem. Prosjektet «Holy Site: Turn Undead» låses opp tidlig, men gir bare kortvarig kontroll over zombier. Prosjektet «Campus: Dark Signal» låses opp senere i spillet, men gir ekstra turer der man kan styre zombienes hodeløse berserkergang. Og spionoperasjonen «Zombie Outbreak» tar sikte på å spawne zombier på bearbeidede felter i andre spilleres byer.

 
Nytt kartskript og nye underverker:
Med i Portugal-innholdspakken følger også et nytt kartskript og to nye underverker:

 • Kartskriptet Wetlands: Vass deg til seier gjennom et dyvått kart preget av myrer. Dette kartet gir nye strategiske utfordringer og defensive muligheter: Man beveger seg tregere gjennom myrer, men ved smart plassering av avstandsenheter kan man utnytte fiendens reduserte fart.
 • Underverket Torre de Belém: Dette ruvende tårnet fungerte i tidligere tider som en seremoniell inngang til Lisboa i Portugal. Gir ekstra gull og Great Admiral-poeng. Internasjonale handelsruter som legger ut fra denne byen, mottar ekstra gull for hver luksusressurs på bestemmelsesstedet. Når det bygges, mottar alle byer som sivilisasjonen eier på andre kontinenter, den rimeligste bygningen de kan oppføre på det tidspunktet.
 • Underverket Etemenanki: Navnet på denne babylonske zigguraten kan oversettes med «tempelet for himmelens og jordens grunnsteiner». Det gir ekstra vitenskapsavkastning i hver tur, samt ekstra vitenskap og produksjon til alle elvesletter i byen som bygger det, og myrfelter i den gjeldende sivilisasjonen.
Sjanger:
Strategy
Tillegg
Formater:
PC Download

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.