Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Sid Meier’s Civilization® VI: Gathering Storm

Til kassen

Se også

Sid Meier’s Civilization® VI: Gathering Storm

(0)
Skriv en anmeldelse

PC Download

Digitalt Produkt

Sid Meier’s Civilization® VI: Gathering Storm
Sid Meier’s Civilization® VI: Gathering Storm
Sid Meier’s Civilization® VI: Gathering Storm
Sid Meier’s Civilization® VI: Gathering Storm
Sid Meier’s Civilization® VI: Gathering Storm
339 kr
Anbefalt pris: 349 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Strategy, Tillegg
  • PC Download
I Gathering Storm, den andre utvidelsen til Civilzation VI, blir verden rundt deg mer levende enn aldri før.
Plott veien til seieren for folket ditt ved å utvikle nye og avanserte teknologier og byggeprosjekter og gjør forhandlinger med det globale fellesskapet i Verdenskongressen vedrørende viktige problemer.
Valgene du tar i spillet påvirker økosystemet til hele verden og kan påvirke fremtiden til hele planeten. Naturkatastrofer som flommer, stormer og vulkanutbrudd kan herje og ødelegge forbedringene og distriktene dine, men de kan også ha fornyet og beriket landområdene dine når de er forbi.
I tillegg til disse nye systemene, introduserer Civilization VI: Gathering Storm åtte nye sivilisasjoner og ni nye ledere. Syv nye verdens underverk kan bli bygget, samt en rekke nye enheter, distrikter, bygninger og forbedringer.
MILJØEFFEKTER: Vulkaner, stormer (snøstormer, sandstormer, tornadoer, orkaner), klimaendringer, flommer og tørker.
KRAFT- OG FORBRUKSRESSURSER: Strategiske ressurser spiller en ekstra rolle i Gathering Storm. Disse ressursene forbrukes nå av kraftstasjoner for å skape elektrisitet til byene dine. Til å begynne med vil du drive de mest avanserte bygninene dine ved å brenne karbonbaserte ressurser som kull og olje, men fornybare energikilder låses opp ettersom du gjør fremskritt mot dagens teknologier. De valgene du tar vedrørende ressursbruk påvirker verdens temperatur og kan medføre smelting av isbreer og stigende havnivåer.
BYGGEPROSJEKTER: Forbered verden rundt ditt imperium på uønskede landforbehold ved å gjøre forbedringer på kanaler, demning, tuneller og jernbane. Når du etablerer byer må du se på flomfarene langs kystlinjer, men ikke glemme at du senere i spillet også kan få tilgang på ny teknologi, som f.eks. flombarrierer, som kan beskytte disse områdene.
VERDENSKONGRESSEN: La deg høre blant de andre verdenslederne. Få diplomatisk tjenester via allianser, innflydelse på bystater, konkurranse i verdensspillene og mer. Bruk diplomatiske tjenester for å få andre ledere til å avgi løfter, stemme på løsninger, tilkalle spesialforsamlinger for å håndtere krisesituasjoner og øk vekten på stemmene dine i jakten på å oppnå den nye diplomatiske seieren.
TEKNOLOGI OG SAMFUNNSKUNNSKAP FRA DET 21. ÅRHUNDRE: En ny periode har blitt lagt til på teknologi- og samfunnskunnskapstrærne. Kjemp mot nye miljøeffekter med spekulative ideer som flytting av befolkning ut på vannet og utvikling av teknologier for å motarbeide karbonutslipp.
NYE LEDERE OG SIVILISASJONER: Ni nye ledere fra åtte nye sivilisasjoner er nå introdusert. Hver bringer med seg unike bonuser og spillfunksjoner, samt hele ni unike enheter, fire unike bygninger, tre unike forbedringer, to unike distrikter og én unik guvernør.
NYE SCENARIER:
The Black Death: Svartedauen herjer Europa og Vest-Asia på midten av 1400-tallet og drepte en større andel av befolkningen enn noen annen hendelse i verdenshistorien. Pandemien drepte millioner, ødela økonomier, vendte politiske dynastier og forvandlet hele den vestlige verden. Din oppgave er å lede nasjonen din gjennom katastrofen: Holde befolkningen i live, økonomien sterk og din tro upåvirket i en verden rammet av katastrofe og desperasjon.
War Machine: På slutten av den første verdenskrig hadde den tyske imperialistiske hæren en vågal plan: Innvadere det nøytrale Belgia og storme Frankrike før de kunne mobilisere forsvaret sitt. Om de lykkes, ville de tyske styrkene erobre Paris på under en måned og gjøre slutt på motstanden deres for alltid. Som en motplan utviklet den franske kommandoen Plan 17, et rent stormangrep utviklet for å møte og stoppe det tyske angrepet. Når krigen ble erklært, gikk begge hærene i bevegelse og startet en av de mest utrolige og sjokkerende militærkampanjene i verdenshistorien. I dette scenariet tar spillerne på seg jobben med å lede én av disse stormaktene. Som tyskerne er jobben din å erobre Paris. Som Frankrike er jobben din å forhindre dette. Klokken tikker og fienden er på vei. Fremad!
MER NYTT INNHOLD: Syv nye verdens underverk, syv naturlige underverk, 18 nye enheter, 16 nye forbedringer, 9 nye bygninger, 5 nye distrikter, 2 nye bysett, 9 nye teknologier og 10 nye samfunnskunnskaper har blitt lagt til.
FORBEDREDE SPILLSYSTEMER: Spionasjesystemet har blitt forbedret med nye valgmuligheter, kultur- og vitenskapsseire har blitt oppdatert, nye historiske øyeblikk er lagt til og flere andre forbedringer har blitt introdusert til de andre eksisterende systemene.
Bruk av dette produktet krever at du godtar følgende lisensavtale fra tredjepart: http://www.take2games.com/eula/
Sjanger:
Strategy
Tillegg
Formater:
PC Download

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Om du mistenker at en pris er feilaktig har blitt endret før eller under Black Friday-kampanjen må du gjerne være vår Prishelt og rapportere til oss her.
Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.