Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Sid Meier's Civilization® VI Digital Deluxe Edition (EMEA)

(0)
Skriv en anmeldelse

PC Download

Digitalt Produkt

Sid Meier's Civilization® VI Digital Deluxe Edition (EMEA)
Sid Meier's Civilization® VI Digital Deluxe Edition (EMEA)
Sid Meier's Civilization® VI Digital Deluxe Edition (EMEA)
Sid Meier's Civilization® VI Digital Deluxe Edition (EMEA)
719 kr
Anbefalt pris: 749 kr
Fri frakt

Overvåk produktets pris

  • Strategy
  • PC Download
Rabatt i forhold til å kjøpe pakkene hver for seg. Individuelle nedlastingspakker kan selges separat. Hvis du kjøper Digital Deluxe, må du ikke kjøpe de individuelle pakkene, for da vil du bli belastet dobbelt. Utvid imperiet ditt ytterligere med Civilization VI Digital Deluxe, som inneholder fullversjonen av grunnspillet, 25th Anniversary Digital Soundtrack og tilgang til seks nedlastingspakker* med nye sivilisasjoner, ledere, scenarioer og annet til en super pris:
  • Civilization VI – Vikings Scenario Pack
  • Civilization VI – Poland Civilization & Scenario Pack
  • Civilization VI – Australia Civilization & Scenario Pack
  • Civilization VI – Persia and Macedon Civilization & Scenario Pack
  • Civilization VI – Nubia Civilization & Scenario Pack
  • Civilization VI – Khmer and Indonesia Civilization & Scenario Pack
STORE IMPERIER: Se imperiet ditt spre seg på kartet som aldri før. Hver by går over flere felter, så du kan bygge byene som du vil for å dra nytte av terrenget.
AKTIV FORSKNING: Lås opp kraftøkninger som hjelper sivilisasjonen din med å utvikles gjennom historien. Hvis du vil ha raskere utvikling, kan du utforske omgivelsene aktivt og oppdage nye kulturer.
DYNAMISK DIPLOMATI: Samhandlinger med andre sivilisasjoner endres i løpet av spillet, fra primitiv førstekontakt der konflikt er en livsstil, til allianser og forhandlinger senere i spillet.
KOMBINERTE STYRKER: “En enhet per felt”-prinsippet er utvidet, så nå kan støtteenheter settes sammen med andre enheter, som antipanserstyrker sammen med infanteri eller krigere sammen med nybyggere. Like enheter kan også kombineres for å danne mektige “korps”-enheter.
FORBEDRET FLERSPILLER: I tillegg til tradisjonelle flerspillervarianter, kan du samarbeide og konkurrere med vennene dine i en rekke situasjoner laget for å kunne fullføres i samme økt.
ET CIVILIZATION-SPILL FOR ALLE: Civilization VI gir veteranene nye måter å bygge opp sivilisasjonene sine på og justere dem som de vil for å ha størst mulig sjanse til å lykkes. Nye opplæringssystemer gir nye spillere en innføring i de underliggende konseptene og gjør det lett å komme i gang.
For å bruke dette produktet må du godta den følgende tredjeparts lisensavtalen for sluttbrukere: http://www.take2games.com/eula/
Sjanger:
Strategy
Formater:
PC Download

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.