Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Overcooked! All You Can Eat

(0)
Skriv en anmeldelse

PC Download

Digitalt Produkt

349 kr
Anbefalt pris: 364 kr
Fri frakt

Overvåk produktets pris

  • Strategy, Simulator, indie, casual
  • PC Download

Overcooked!, Overcooked! 2 og alt av tilleggsinnhold er blandet sammen og remastret i denne delikate, definitive utgaven!

Her kan du kose deg med hundrevis av nivåer med kaotiske samarbeidsbaserte kokkekunster i stadig farligere og mer obskure kjøkken. 

Overcooked! – nå online

For første gang har Overcooked! en helintegrert nettbasert flerspillerdel. Få et gjensyn med favorittkjøkkenene dine fra det første spillet i strålende 4K og ONLINE!

Flerspiller på tvers av plattformer

Kos deg med kokkekaoset sammen med alle vennene dine med flerspiller og talechat på tvers av plattformer. En delt flerspillerkø gjør at ventetiden for å spille blir redusert, slik at dere får mer tid til kulinariske katastrofer!

Et visuelt festmåltid!

Begge spillene er løftet til nye høyder med strålende, forbedret 4K-grafikk – Overcooked!-serien har aldri sett bedre ut enn dette. 

Smakfullt nytt innhold!

Nye nivåer, nye kokker og nytt kaos – bare i Overcooked! All You Can Eat.

Flere moduser!

Her kan du kose deg med kampanje-, overlevelse- og øvelsesmoduser, og som en nyhet i All You Can Eat: assistansemodus! Assistansemodus gir deg en litt mindre heseblesende spillopplevelse takket være bedre tid på oppskriftene, økte runde-tidsgrenser og muligheten til å hoppe over nivåer. 

Tilgjengelig for alle!

Overcooked! All You Can Eat har funksjonalitet som gjør at så mange som mulig kan bli med på matkaoset! Her finner du både skalerbar UI, dysleksivennlig tekst og alternativer for fargeblinde.  

Reis tilbake til Onion Kingdom for et festmåltid av episke proporsjoner i Overcooked! All You Can Eat. 

Sjanger:
Strategy
Simulator
indie
casual
Formater:
PC Download

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.