Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Minecraft Dungeons

Til kassen

Se også

Minecraft Dungeons

(0)
Skriv en anmeldelse

Xbox One Download

Digitalt Produkt

199 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Action, Eventyr
  • Xbox One Download

Kjemp deg vei gjennom et helt nytt action-adventure-spill, inspirert av de klassiske søkerobotene og som foregår i Minecraft-universet! Gå i fangehullet alene, eller slå deg sammen med venner! Opp til fire spillere kan kjempe sammen gjennom actionfylt, Treasure-stappet, vilt varierte nivåer – alt i en episk søken for å redde landsbyboerne og ta ned den onde Arch-Illager!

Oppdag en kiste av mektige, nye våpen og gjenstander som vil hjelpe deg å beseire hensynsløse svermer av nye og ekle mobs. Kjemp eller flykt gjennom daler, sumper og – selvfølgelig – gruver! Enhver eventyrer som er modig eller tåpelig nok til å utforske denne klumpete og vakre verden må komme forberedt. Så raskt, gir opp!

Minecraft Dungeons
Kjemp deg vei gjennom et helt nytt action-adventure-spill, inspirert av de klassiske søkerobotene og som foregår i Minecraft-universet! 

Dungeon Creeper
Kjemp mot nye og ekle mobs i dette helt nye action-eventyret, inspirert av de klassiske søkerobotene.

Multiplayer
Opptil fire spillere kan kjempe sammen i samarbeidsmodus gjennom actionfylte, vilt varierte nivåer som er fulle av skatter.

Bli sterkere
Lås opp dusinvis av unike gjenstander og våpenforbedringer for ødeleggende spesielle angrep. 

Alternativer
Tilpass figuren din, og slåss på nært hold med nærkampsangrep, hold deg i bakgrunnen med angrep på avstand, eller tank deg gjennom svermer av mobs, beskyttet av tung rustning!

Episkhet
Enhver eventyrer som er modig eller tåpelig nok til å utforske denne klumpete og vakre verden må komme forberedt. Utforsk nivåer fylt med skatter på et oppdrag for å bekjempe den onde Arch-Illager!

Sjanger:
Action
Eventyr
Formater:
Xbox One Download

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Om du mistenker at en pris er feilaktig har blitt endret før eller under Black Friday-kampanjen må du gjerne være vår Prishelt og rapportere til oss her.
Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.