Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Age of Wonders: Planetfall - Revelations

(0)
Skriv en anmeldelse

PC Download

Digitalt Produkt

Age of Wonders: Planetfall - Revelations
Age of Wonders: Planetfall - Revelations
Age of Wonders: Planetfall - Revelations
Age of Wonders: Planetfall - Revelations
Age of Wonders: Planetfall - Revelations
99 kr
Anbefalt pris: 103 kr
Fri frakt

Overvåk produktets pris

  • Strategy, Tillegg
  • PC Download

Star Unions kollaps har satt i gang gjenkomsten til det begravde dynastiet kjent som Es’Teq. Etterkommerne deres, Heritor, bruker teknologi fra oldtiden for å dra nytte av energi og reinkarnere milliarder av følgere gjennom hele galaksen – alt for å etablere et guddommelig herredømme. Heritor tapper fienden for essens og bruker mektige entropivåpen som er effektive mot maskiner – og som kan vekke gamle Es’Teq-sinn. Hindre at de stiger til makten, eller bli med i opprøret på jakt etter et imperium som er ute etter absolutt kontroll. 

Uregelmessige-steder-mekanisme: Utforsk over 30 mystiske steder fylt med feller og mektige fiender, sikre deg unike belønninger og avdekk store hemmeligheter. Spillere kan ta unike valg basert på hver gruppe, rase eller hemmelig teknologi, og kan kombinere flere steder for å lage forskjellige kampscenarioer med endeløs variasjon. Gjør hvert sted om til landemerker for å få bonuser og ressurser til kolonien din.

Ekstra historieoppdrag: Opplev Es’Teq-dynastiets oppvåkning og Heritor-etterkommernes kamp for å sikre seg makten, med over 1410 timer med nytt innhold fordelt på to historier. Spillere kan bli med i denne gamle religiøse gruppen ved å velge den som hemmelig teknologi. Bruk makten deres til å grunnlegge et nytt mystisk rike! 

Scenario med gravkammer-verdenen: Ta utfordringen og fullfør dette farlige, nye scenarioet, der Heritor-fiender ødelegger og herjer for fote. Scenarioet inneholder også en ny rekke flerspiller-oppdrag der flere spillere kan bli med i kampen.

NPC-gruppen «The Forgotten»: The Forgotten er nedbrutte, gale eller på annet vis uegnet for Heritors utopiske samfunn. Det var aldri meningen de skulle gjenopplives.

Trusler mot riket ditt: Reapers er robotsnikmordere skapt for lenge siden for å knuse alle som støttet Heritor-saken. De jakter nå på alle som vandrer på planeten. Megasuggene og smågrisene er like dødbringende – dyr skapt med bioteknologi, og som ble rabiate etter at Star Union falt. De sluker alt de kommer over.

Steder, gjenstander og mekanismer: Besøk en essensflerre eller Es’Teq-brønn for å få nye kampeffekter eller -egenskaper til enhetene dine. Holopad-gjenstanden gir diplomatiske belønninger og økt innflytelse over allierte og fiender. Ta over imperiets forsvar, som den nye sjelevarden, klasemine-utskyteren eller ildstorm-rakettsiloen og bruk dem i kamp.

Gratis innhold: Alle spillere får muligheten til å ta over de nye forsvarene til imperiet, noe som låser opp operasjoner som øker kampstyrken til koloniene dine. I tillegg øker mekanismen for kretsløp-releer infrastrukturen til imperiet, slik at du kan forflytte enheter mellom sektorer så godt som umiddelbart. Men vokt deg for fiendens forsøk på sabotasje!

Sjanger:
Strategy
Tillegg
Formater:
PC Download

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.