Sneaky Steve sko

Her finner du alltid det nyeste innen herrskomote fra Sneaky Steve som med sine moderne og ukonvensjonelle metoder vill utfordre normale normer om hva som kjennetegner stil.
Les mer

Ditt søk ga ingen treff

 

Sneaky Steve ble stiftet i Göteborg år 2007 med en vilje og visjon om å forandre og utfordre skobransjen med sine ukonvensjonelle idéer. Tidlig begynte de å eksperimentere med klassiske modeller og blandet friskt influenser fra både sportsverdenen og fasjonable motevisninger verden over. Til å begynne med arbeidet de fremst med sneakers og sneakershybrider, men allerede etter ett par år hadde de utviklet seg til en fullskala skobedrift som produserer alt fra boots og sneakers til finsko.

Følelsen som Sneaky Steve vil formidle er dypt rotfestet i en urban jeanskultur der man blander fin og enkel hverdagsestetikk med røffere elementer. Med basen i Göteborg har de blitt påvirket av det regnfulle og gråe klimaet og den arbeiderkultur som preger Sveriges nest største by. I sin produktbeskrivning forklarer de tydelig att ingen solfulle strender eller fancy miljøer har hatt noen påvirkning på hvordan idéen om varemerket og dens image har utviklet seg.