Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Crocs Kids Fun Lab Frozen 2 Clog
Crocs Kids Fun Lab Frozen 2 Clog
Crocs Kids Fun Lab Frozen 2 Clog

1 / 3

Crocs Kids Fun Lab Frozen 2 Clog

349 kr
Frost er tilbake og Crocs feirer med nye sko til deg som elsker Elsa og Anna. Fine sko med Frost som tema. Den ene skoen har avbildet Elsa, og den andre Anna. Lette tøfler å ta av og på seg, også for de minste. Det sitter en hælrem bak, så skoen sitt
Les mer
Frost er tilbake og Crocs feirer med nye sko til deg som elsker Elsa og Anna. Fine sko med Frost som tema. Den ene skoen har avbildet Elsa, og den andre Anna. Lette tøfler å ta av og på seg, også for de minste. Det sitter en hælrem bak, så skoen sitter på plass hele dagen. Hælremmen kan flyttes foran slik at skoen er enda enklere å ta av og på. Skoen er laget i Crocs fantastiske materiale Croslite™, som former seg etter foten og gir en behagelig følelse hele dagen. Lette og hurtigtørkende sko, men ikke la de stå i solen, da kan de krympe. Crocs gir 90 dagers garanti, som gjelder defekter i materiale og utføring. Ikke utsett dine Crocs for varme eller sollys over lengre tid. Kun håndvask.
Upptäck mer inom Klær & sko Sko
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .