Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Sukkerleppeskrubb og balsam - ren rosa

1 / 1

Sukkerleppeskrubb og balsam - ren rosa

504,59 kr

-23%

Rek pris. 655,97 kr
Aniise Sugar Lip Scrub and Conditioner beskytter og myker leppene med en blanding av naturlige og nærende oljer, som sheasmør, solsikke, kokosnøtt, søt mandel og avokadooljer. Det er også en eksfolierende og balsam med korn med fuktighetsbevarende su
  • Lipstick
Les mer
Aniise Sugar Lip Scrub and Conditioner beskytter og myker leppene med en blanding av naturlige og nærende oljer, som sheasmør, solsikke, kokosnøtt, søt mandel og avokadooljer. Det er også en eksfolierende og balsam med korn med fuktighetsbevarende sukker. Enten påfør og la sukkeret smelte bort, eller skrubb det forsiktig inn i leppene for en utrolig myk og smidig følelse. Aniise Lip Scrub etterlater en myk og vakker fargetone rosa, som kan brukes som en ikke-klebrig glans alene.
Ingredienser
Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-1, Helianthus Annuus (Solsikke) Frøolje Syntetisk, Bivoks, Sukrose, Polyisobuten, Hydrogenert Polyisobuten, Butyrospermum Parkii (Shea) Smør, Polysorbat 60, Mikrokrystallinsk voks, Vanillin, Cocos Nucifera (Kokosnøtt) , Persea Gratissima (Avokado) olje, tokoferylacetat, fenoksyetanol, kaprylynglykol, etylheksylglyserin, heksylenglykol.
Kan inneholde: Titandioksid rød 6 rød 7


MERK: Vi leverer fra utlandet, utenfor Norge, gratis og med live forsendelsessporing.
Gi 25-35 dager for levering.
Vi gir 100% pengegaranti på våre produkter.

Kjappe fakta

  • Lipstick
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .