Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Nanolash - Eyelash Serum 3 ml
Nanolash - Eyelash Serum 3 ml
Nanolash - Eyelash Serum 3 ml

1 / 3

Nanolash - Eyelash Serum 3 ml

399 kr
Dette serumet er et godt valg for alle som ønsker lange, tykke øyenvipper med utrolig fylde. Nanolash bidrar til å understreke deres naturlige skjønnhet. Uten vipper og salongbehandlinger! Nanolash vippeserum er laget av de
Les mer

Dette serumet er et godt valg for alle som ønsker lange, tykke øyenvipper med utrolig fylde. Nanolash bidrar til å understreke deres naturlige skjønnhet. Uten vipper og salongbehandlinger! Nanolash vippeserum er laget av de beste kondisjonerings- og vekststimulerende stoffene som gjør vippene tykkere, lengre og fyldigere for hver dag som går.

Effektene vises veldig raskt, ettersom du kan se forskjellen etter bare 2 eller 3 uker: vippene blir mørkere, skinnende og sterkere. Dette profesjonelle produktet styrker kjernen i vippene: det reparerer, styrker og stimulerer folliklene. Nanolash tar også vare på tynne, sprø hår ved å omslutte dem i et beskyttende lag, og huden rundt øynene ved å gi den næring og fuktighet.

Bruk

Nanolash kommer med en tynn børste som enkelt sprer det flytende serumet langs vippekanten, på samme måte som en eyeliner brukes. Du må bare huske å fjerne sminkerester, rense ansiktet og tørke øyeområdet slik at serumnæringsstoffene kan absorberes fullstendig av folliklene for å effektivt styrke dem. Serumet må påføres hver dag før du legger deg.

Ingredienser

Aqua, Ethyl Tafluprostamide, Euphrasia Officinalis Extract, Propylene Glycol, Sodium Chloride, Alcohol, Sodium Hydroxymethylglycinate, Citric Acid, Triethanolamine

Upptäck mer inom Skjønnhet Hårpleie
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Lignende produkter

For øyeblikket er vår chat stengt. Send gjerne en mail i stedet, så tar vi kontakt så fort så mulig. Vi prøver å besvare alle spørsmål innen 24 timer. Kontakt oss .