Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Vibrating Dual Penetrator

(0)
Skriv en anmeldelse
Vibrating Dual Penetrator
Vibrating Dual Penetrator
Vibrating Dual Penetrator
Vibrating Dual Penetrator
499 kr
Frakt fra 49 kr
  • Lagerstatus: Finnes på lager
    Forventet leveringstid Ekspress leveranse
    2-3 Arbeidsdager
    Frakt fra 49 kr
  • Selges og sendes av Vuxen

Overvåk produktets pris

To vibrerende dildoer er alltid bedre en! Gi din partner spenningen av dobbel penetrasjon uten å innvolvere en annen person med denne vibrerende Dual Penetrator Strap-on. Med en 15.5 cm dildo som gir en fantastisk vaginal nytelse, mens den litt mindre 11.5 cm dildoen leverer utrolige anale sensasjoner. Denne vibrerende strap-on kombinasjonen leverer det beste fra to verdener for den ultimate opplevelsen.

Den behagelige selen justeres enkelt for å passe de fleste størrelser, mens den robuste basen sikrer at dildoen holder seg på plass selv når det går litt hett for seg. Den kraftfulle motoren leverer kraftige vibrasjoner til begge dildoene. Velg en hastighet som passer deg å la disse dildoene ta deg til sjuende himmel. Den sterke kulen er strategisk plassert i bunnen av analdildoen, noe som gjør at både bæreren og partneren kan ta del i disse deilige vibrasjonene. Klips på baksiden av fjernkontrollen gir timer med handsfree action mens fjernkontrollen henger trygt på reimen.

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.