Tilbake til start
The Ultimate Game Night Pakketilbud
The Ultimate Game Night Pakketilbud

1 / 2

The Ultimate Game Night Pakketilbud

395 kr
Tease & Please FUCKME Med dette erotiske spillet vil du oppdage posisjoner som kanskje ikke er så vanlige, men som kan få deg til å føle deg utrolig bra. Produktene i dette spillet øker moroa slik at gnistene mellom dere vil eksplodere.
Les mer

Tease & Please FUCKME

Med dette erotiske spillet vil du oppdage posisjoner som kanskje ikke er så vanlige, men som kan få deg til å føle deg utrolig bra. Produktene i dette spillet øker moroa slik at gnistene mellom dere vil eksplodere.Boksen inneholder følgende attributter: Penisring, vibrerende penisring, erotiske terninger og 6 oppgaver som skal løses. Spillet har en manual på ti språk: engelsk, spansk, fransk, tysk, nederlandsk, polsk, russisk, italiensk, svensk og norsk. Sist, men ikke minst, har dette spillet en full kortstokk med 52 uforglemmelige Kama Sutra-posisjoner å prøve.Kort sagt, FUCKME-spillet er et must for alle som ønsker å eksperimentere med forskjellige lekenheter, ved hjelp av produktene fra boksen.

- Bestselgene produkt

- Spennende og sexy utfordringer

- Hot spill for par

- Gi ditt seksuelle forhold et leken øyeblikk

- Manual på 10 språk


Tease & Please Truth or Dare Erotic Couple's Edition

69 spørsmål - sannheten er alt som betyr noe

69 utfordringer - for de som tør

Etter suksessen med det berømte spillet "Truth or Dare Erotic Party Edition", det velkjente spillet for en gruppe med venner, har MOODZZ nå også utviklet et erotisk og intimt spill for par.

Som før består spillet av 69 veldig intime spørsmål og 69 utfordrende oppdrag innom det erotiske området. Dette spillet er dristig, veldig spennende, og det gir deg muligheten til å komme nærmere partneren din seksuelt, både mellom lakenet og utenfor.

Dette utfordrende og erotiske spillet er i utgangspunktet ment for et par, men det går helt fint å invitere andre med i spillet. Men hvem skal du velge når det er din tur, vil du velge din partner eller noen andre? Bestem sammen hva som vil være best for dere begge.

Bruk Truth or Dare Chip for å bestemme hvilket kort du skal ta. Med et TRUTH-kort får du bare poeng med et ærlig svar - jo mer ærlig, jo bedre. Med et DARE-kort får du poeng hvis du utfører den utfordrende oppgaven. Antall hjerter på hvert kort avgjør hvor mange poeng du kan tjene. Trekker du et kort som du virkelig ikke vil svare på eller urføre? Ikke noe problem, men da trekkes poeng fra deg. Alt er tillatt, men ingenting er et must. Hvor langt tør du å gå, sammen?

Eksempler på spørsmål og utfordringer:

- Vis i minst 30 sekunder hvordan din orgasme sakte bygger seg opp og til slutt eksploderer. Bruk hele kroppen din og la høres.

- Hva vil du, seksuelt, med partneren din, som du aldri har gjort før?

- Tør du å ta utfordringen med å finne minst fem forskjellige "erogene soner" på partneren din, og bare bruke tungen din? Partneren din vil være ærlig og streng med vurderingen. Klar ferdig gå!

Du kan spille Truth or Dare Erotic Couple (s) Edition som et par, eller med flere par. Dette dristige og veldig utfordrende spillet garanterer en oppriktig og spennende tid foran deg. Hvis du spiller med poeng, bestem på forhånd hva vinneren kan forvente av taperen.


- Sexy Truth or Dare-versjon

- For 2 spillere eller mer

- Ta imot utfordringen

- Spennende konsekvenser og forbudte sannheter

- Gir muligheter til å leve ut fantasien


*** Pakken leveres til nærmeste postkontor/postboks via bring/instabox i diskret brun emballage med diskret afsender, du modtager en sms når ordren ankommer (normalt dagen etter) vi sender aldrig pakken til din hjemmeadresse. ***

0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser