Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Portable Sex Machine

(0)
Skriv en anmeldelse
Portable Sex Machine
Portable Sex Machine
Portable Sex Machine
Portable Sex Machine
Portable Sex Machine
Portable Sex Machine
3995 kr
Frakt fra 49 kr
  • Lagerstatus: Finnes på lager
    Forventet leveringstid Ekspress leveranse
    2-3 Arbeidsdager
    Frakt fra 49 kr
  • Selges og sendes av Vuxen

Overvåk produktets pris

Fetish Fantasy Serie International Portable Sex Machine er det perfekte valget når du leter etter en portabel sexmaskin. Umiddelbar tilfredsstillelse garantert!

Maskinen kommer i en smart portabel lærveske med lås og Moist Personal Lubricant Keychain. Inneholder også gratisprøver av Moist Personal Lubricant og Refresh Toy Cleaner, en gratis fjærkiler og en Satin Love Mask.

Det kreves ingen montering, denne høyteknologiske maskinen er klar til dyst med en gang du pakker den ut! Koble den til, spenn fast dine føtter, velg en hastighet, og nyt den mest realistiske sexmaskinen som noen gang har blitt oppfunnet!

24 cm lang og med en vekt på kun 1.3 kg har Fetish Fantasy Serie International Portable Sex Machine fire supersterke sugekopper, to utbyttbare dildoer, to justerbare borrelåsfester for hender og føtter, et komfortabelt bærehåndtak og en kraftig USB-drevet plug-in vibrator som også fungerer som maskinens styreenhet. Perfekt for intern eller ekstern stimulering og laget av kroppssikker silikon med separate kontroller for vibrasjoner og maskinens intensitet.

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.