Tilbake til start
Perfect Lovers Couples Box Pakketilbud
Perfect Lovers Couples Box Pakketilbud

1 / 2

Perfect Lovers Couples Box Pakketilbud

695 kr
Satisfyer Partner Plus Remote Satisfyer Partner Plus Remote er utstyrt med den praktiske fjernkontrollen som lar deg kontrollere vibrasjonene komfortabelt akkurat slik du vil ha dem, og bestemme helt fritt hvem av dere som skal ha tøylene i hå
Les mer

Satisfyer Partner Plus Remote

Satisfyer Partner Plus Remote er utstyrt med den praktiske fjernkontrollen som lar deg kontrollere vibrasjonene komfortabelt akkurat slik du vil ha dem, og bestemme helt fritt hvem av dere som skal ha tøylene i hånden. For ville eventyr og spennende forspill kan kvinnen også ha vibratoren i trusa og la seg overraske av partneren.

Det hudvennlige silikonet gjør berøringen veldig behagelig og er det perfekte materialet for grundig lekenhet. Den er veldig hygienisk og har velutviklet glidevne, noe som betyr at sammen med glidemiddel fører til unik glede. Med vann og mild såpe kan du enkelt rengjøre leketøyet ditt. For mer omfattende hygiene, bør du også bruke en Toycleaner - et par sprut er nok til å rengjøre leketøyet ditt perfekt.

- Fjernkontroll

- To kraftige motorer

- Hudvennlig silikon

- 10 vibrasjonsprogrammer

- Vanntett

- USB oppladbart


- 10 intensive vibrasjonsfunksjoner

- Stimulerer begge parter under penetrasjon

- For både intern og ekstern stimulanse

- Styres med fjernkontroll

- Lades via USB


Satisfyer Sexy Secret Panty Vibrator

Satisfyer Sexy Secret: Klitorisvibrator for bruk på farten

Sexy Secret fra Satisfyer sørger for sensuell stimulering på farten: Panty-vibratoren festes i trusen ved hjelp av en praktisk magnet – slik kan den skjemme deg bort med kraftige, musestille vibrasjoner og gjøre hverdagen hyggeligere. Med sin ergonomiske form passer den perfekt til kroppskonturene dine og ligger direkte på klitoris, slik at du kan oppleve stimuleringen ekstra intenst. Dessuten er overflaten av hudvennlig silikon ekstra myk og sørger med noen få dråper glidemiddel for ekstra smidig bruk.

Panty-vibrator med appstyring

Siden klitorisvibratoren kan brukes på farten, kan den også enkelt styres on-the-go: Den gratis Satisfyer Connect App sørger for en intuitiv betjening. Den gjør at du kan styre vibrasjonene til Panty-vibratoren via telefonen eller smartklokken din, eller du kan overlate styringen til din kjære! Med den nye Satisfyer Connect App kan du gi kreativiteten din fritt utløp: Med appen kan du ikke bare skape dine egne vibrasjonsprogrammer og dele dem med andre brukere, du kan også lage vibrasjonsmønstre basert på Spotify-spillelisten din.

Siden Panty-vibratoren har en vanntett (IPX7) overflate, kan du også bruke den på fuktige steder, for eksempel i dusjen eller i badekaret – dessuten er den enkel å rengjøre med varmt vann og en mild såpe. Dersom Sexy Secret skulle gå tom for kraft, kan de integrerte batteriene lades opp igjen med den medfølgende USB-ladekabelen.- Uendelig vibrasjonstilbud

- Styr ditt leketøy med din smarttelefon

- Stimulerer klitoris

- Diskret & stilig design


Satisfyer Rings Plus Vibration

Ringen har 10 intense og stimulerende vibrasjonsnivåer, og siden den er vanntett, kan den brukes i dusjen eller i badekaret.
Bruk den på egen hånd når du vil ha et fantastisk onani-øyeblikk, eller med partneren din. Fleksibel passform i silkemykt silikonmateriale som sitter komfortabelt på plass.

- USB oppladbar (ledning inkludert)

- Diameter 2,5 cm


- 10 intensive vibrasjonsnivåer

- Vibrasjoner for glede ham og henne

- Ekstremt elastisk og sterk

- Øk ereksjonen og forsink utløsning

- Vanntett


*** Pakken leveres til nærmeste postkontor/postboks via bring/instabox i diskret brun emballage med diskret afsender, du modtager en sms når ordren ankommer (normalt dagen etter) vi sender aldrig pakken til din hjemmeadresse. ***

0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser