Interactive Mini Fuck Me Silly Dirty Talk

Interactive Mini Fuck Me Silly Dirty Talk
Tips en venn

-33%

995 kr
Anb. pris 1495 kr
Spare i ny ønskeliste
Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven

Forventet leveringstid:  2-3 arbeidsdager

Selges av Vuxen

Mer fra Vuxen Vuxen er en samarbeidspartner på CDON Marketplace. Karakterene er fra kunder som har handlet hos Merchant Vuxen, og blir vurdert etter leveransetid og hvor godt produktet ble pakket.
Gjør deg klar for å pule denne frekke lille nymfomanen og opplev hennes dirty-talk!

Dette er Dirty Talk-serien av de populære Fuck Me Silly masturbatorene. Det første interaktive sexleketøyet fra Pipedram Extreme Toyz! De har kombinert en utrolig Fanta Flesh stroker med en supersexy stemme og kraftige vibrasjoner for å tilfredsstille enda flere av dine sanser. Så snart du berører hennes naturtro hud og hører hennes sexy stemme, kommer du ikke til å klare å holde tilbake din orgasme!

Hele Dirty Talk-serien av Super-Strokers har innebygde oppladbare hi-fi høyttalere, og ved hjelp av den eksklusive bevegelsesaktiverte teknologien vil denne skitne jenta fortelle deg hvor godt det føles og hva hun vil at du skal gjøre med henne. Jo hardere du puler hennes trange vagina, jo mer skriker og stønner hun!

Men denne skitne piken lager ikke bare lyd, hun leverer også deilige vibrasjoner hver gang hun snakker! Takket være en kraftig micro bullet koblet til den interne bevegelsessensoren får du vibrasjoner samtidig som dine bevegelser aktiverer hennes talefunksjon.

Smekk henne på rumpen og hør hvor mye hun nyter det! Hun sier akkurat det du ønsker å høre og slutter ikke å snakke før du slutter å pule henne. Hun er din og alltid klar for moro, hva venter du på?

Laget av Pipedreams Fanta Flesh-formel med en supermyk innside som kjennes ut som en ekte vagina! Det ftalat- og latexfrie materialet etterligner både utseende og følelsen av ekte hud og lukker seg forsiktig rundt hver centimeter av ditt skaft. Du kommer til å elske varmen og de ultrarealistiske egenskapene til Fanta Flesh. Men mest av alt kommer du til å elske hennes uimotståelige stemme!

Når moroa holder på å ta slutt og du er i ferd med å eksplodere, trenger du ikke å uroe deg for noe som helst - hun elsker å kjenne din varme sæd dypt inni seg! For å vaske henne, skyll hullene med varmt vann og bruk toy cleaner. Tørk henne grundig og bruk Revive-pulveret for å gjenopprette hennes originale mykhet. Stemmeenheten hennes er sprutsikker, men kan IKKE senkes ned i vann.
Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 0 Gjennomsnittsvurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

  • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
  • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
  • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
  • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

FØRKJØPSINFORMASJON, CDON PRODUKTFORSIKRING

}

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

  • 260 kr /måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
  • 153 kr /måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
  • 92 kr /måned - 36 måned, 9.99% rente (395 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »