Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Bedroom Battle Sexspill

1 / 1

Bedroom Battle Sexspill

129 kr
Bedroom Battle er et sexspill for par der man konkurrerer om å vinne sexy utfordringer og tjenester. Bruk stridskortene for å slåss om belønningskort som alle inneholder tre sexy utfordringer hver. Vinneren av hver omgang får velge en av utfordrin
Les mer
Bedroom Battle er et sexspill for par der man konkurrerer om å vinne sexy utfordringer og tjenester.

Bruk stridskortene for å slåss om belønningskort som alle inneholder tre sexy utfordringer hver. Vinneren av hver omgang får velge en av utfordringene på kortet, som deretter én eller begge spillerne må utføre før de går videre til neste omgang.

Den som tar hjem flest belønningskort i løpet av spillet, vinner og får velge en spesiell og ekstra het utfordring som avslutning.

Hett på ordentlig
Bedroom Battle er et ordentlig sexspill med fokus på sex og ingenting annet. Målet er å ta dere fra et nytt spennende forspill via uanstendige hete leker til klimaks for begge spillerne. 

Utfordre grensene deres
Alle belønningskortene inneholder tre ulike utfordringer der én er litt snillere, én er ordentlig utfordrende og én er midt imellom. Hvilken velger du? Og tør din partner å utføre den valgte utfordringen? For den som ikke tør, er det to muligheter per spillrunde til å feige ut. Men bare to. 

Morsomt og strategisk
Bedroom Battle er mer enn bare å slå en terning eller trekke et kort. Det er et både humoristisk og strategisk kortspill der det gjelder å bruke sine stridskort på riktig måte for å vinne utfordringene man virkelig vil vinne. For det er umulig å vinne alle.

For alle
Det spiller ingen rolle hvilken seksuell legning du og din partner har. Utfordringene er designet slik at de fungerer for alle. 

Innhold:
  • 92 stridskort.
  • 70 belønningskort med totalt 210 ulike utfordringer.
  • 1 startspillerkort.
  • 2 ”feige ut”-kort.

Merk deg at all tekst i spillet er på engelsk.

Spilletid: 30 minutter eller en hel dag? Dere bestemmer.

Mål på forpakning: 17 x 9 x 2 cm.
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse