Tilbake til start
Black Friday

Se alle deals

Ratchet and Clank Rift Apart
Ratchet and Clank Rift Apart
Ratchet and Clank Rift Apart
Ratchet and Clank Rift Apart
Ratchet and Clank Rift Apart

1 / 5

Ratchet and Clank Rift Apart

(1 anmeldelse)
649 kr
PRE-ORDER BONUS: Carbonox Armor Pixelizer Weapon For more information - Click here! Information on how to redeem your pre-order bonus will be send out via e-mail when the game is released.  Skyt deg vei gjennom et interdimensjona
 • Action, Eventyr, Barn
 • PS5 - Playstation 5
Les mer
PRE-ORDER BONUS:
 • Carbonox Armor
 • Pixelizer Weapon
For more information - Click here!

Information on how to redeem your pre-order bonus will be send out via e-mail when the game is released. Skyt deg vei gjennom et interdimensjonalt eventyr.

Dra på dimensjonshopping sammen med Ratchet og Clank når de går til kamp mot en ond keiser fra en annen virkelighet. Hopp mellom actionfylte verdener og bortenfor i forbløffende hastigheter, og gled deg over vakker grafikk og et vanvittig våpenarsenal. Bli med når de intergalaktiske eventyrerne kommer brasende til PS5™-konsollen.

Helsprø våpen

 • En ond robotkeiser jobber på helspreng med å utslette alt organisk liv, og dimensjonen til Ratchet og Clank er det neste målet hans. For å hindre at dimensjonen klapper sammen, må du tørke støv av den dynamiske duoens mange helsprø våpen. 
 • Skyt deg vei hjem med et arsenal av eksplosive nye våpen, slik som Burst Pistol, Topiary Sprinkler og Shatterbomb. Fyk av gårde over bylandskap, kast deg inn i kamper og forflytt deg mellom dimensjoner med nye duppedingser som opphever fysikkens lover.

Nye ansikter

 • Foren superduoen med en rekke kjente allierte og nye ansikter, slik som en splitter ny lombaxisk motstandskriger som er like fast bestemt på å eliminere robotplagen.
 • Spill som Ratchet og den mystiske nye lombax-kvinnen fra en annen dimensjon. 
 • Bli kjent med Clanks nye, interdimensjonale mekanismer.

 

Vakker grafikk

Bli med på et slående vakkert interdimensjonalt eventyr som er drevet av den forbløffende hastigheten og de engasjerende funksjonene til PlayStation®5-konsollen. I spillet, som er bygget fra grunnen opp av det anerkjente studioet Insomniac Games, får du oppleve mer enn det du ser, når spenningen på skjermen våkner til liv med DualSense™ trådløs kontroller.

 

Reis i stil

 • Opplev et intergalaktisk virvar av dimensjonsrevner når disse setter sammen nye verdener og spillopplegg. Ras over slagmarkene for raskt å sikre deg kampfordeler, og reparer planetrevner med oppgaver som strekker seg over flere dimensjoner.
 • Besøk nye planeter, og se alternativ-dimensjon-versjoner av gamle favoritter, som med eksotisk plante- og dyreliv nå er mer livaktige enn noen gang – alt takket være kraften i PlayStation®5-konsollen.
Oppdag mer innen Spill Alle spill
Ekspansjonspakke Nei
Sjanger Action Eventyr Barn
Formater PS5 - Playstation 5
EAN 711719826194
D

Dan Frode

For et år siden

Great Game !!

Ja, jeg anbefaler denne varen