Tilbake til start
Black Friday

Se alle deals

Hades (Import) Nintendo Switch
Hades (Import) Nintendo Switch
Hades (Import) Nintendo Switch
Hades (Import) Nintendo Switch
Hades (Import) Nintendo Switch
Hades (Import) Nintendo Switch
Hades (Import) Nintendo Switch

1 / 7

Hades (Import) Nintendo Switch

544 kr
569 kr
Modig Gud av de døde som du hack og slå ut av underverdenen i denne røverstater fangehull crawler fra skaperne av Bastion og Transistor. KJEMP UTEN HELVETE Som underverdenens udødelige prins vil du bruke Olympus' krefter og mytiske våpen til å br
Les mer

Modig Gud av de døde som du hack og slå ut av underverdenen i denne røverstater fangehull crawler fra skaperne av Bastion og Transistor.

KJEMP UTEN HELVETE
Som underverdenens udødelige prins vil du bruke Olympus' krefter og mytiske våpen til å bryte deg løs fra de dødes gud selv, samtidig som du blir sterkere og utvikler mer av historien med hvert unike fluktforsøk.

SLIPP OLYMPUS
Olympiere støtter deg! Møt Zevs, Athena, Poseidon og mange flere, og velg mellom deres dusinvis av kraftige boones som forbedrer dine evner. Det er tusenvis av levedyktige karakterbygninger å oppdage mens du går.

BLI VENN MED GUD, SPØKELSER OG MONSTRE
En fullt stemt rollebesetning av fargerike karakterer som er større enn livet, venter på å møte deg! Utvikle dine relasjoner med dem og opplev tusenvis av unike historiehendelser når du lærer hva som virkelig står på spill for denne store, dysfunksjonelle familien.

BYGGET FOR GJENSPILLBARHET
Nye overraskelser venter hver gang du fordyper deg i den stadig skiftende underverdenen, hvis vergekommandører vil huske deg. Bruk det kraftige nattspeilet til å vokse deg permanent, og gi deg selv et ben opp neste gang du løper hjemmefra.

INGENTING ER UMULIG
Permanente oppgraderinger betyr at du ikke trenger å være en gud selv for å oppleve den spennende kampen og gripende historien. Men hvis du tilfeldigvis er en, skru opp utfordringen og gjør deg klar for en handling med hvite knoker som vil sette dine godt praktiserte ferdigheter på prøve.

SIGNATUR SUPERGIANT STIL
Den rike, atmosfæriske presentasjonen og den unike blandingen av spill og historiefortelling som har vært kjernen i Supergiants spill, er her i full gang: spektakulære håndmalte miljøer og et blodpumpende originalt resultat bringer underverdenen til live.

Oppdag mer innen Spill Alle spill
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser