Tilbake til start
Black Friday

Se alle deals

Back 4 Blood

1 / 1

Back 4 Blood

199 kr

-29%

279 kr
Back 4 Blood - Playstation 5 Disse vertene til en dødelig parasitt er mennesker som har blitt til fryktinngytende skapninger som gir alt for å fortære det som er igjen av sivilisasjonen. Med menneskehetens overlevelse på spill, er det opp til de
  • Action, FPS
  • PS5 - Playstation 5
Les mer

Disse vertene til en dødelig parasitt er mennesker som har blitt til fryktinngytende skapninger som gir alt for å fortære det som er igjen av sivilisasjonen. Med menneskehetens overlevelse på spill, er det opp til deg og vennene dine å ta kampen til fienden, utslette Ridden og ta tilbake verden.

Kjemp deg gjennom en dynamisk og farefull verden i en samarbeidsbasert historiekampanje for fire spillere der dere må samarbeide for å overleve stadig vanskeligere oppdrag. Spill med opptil tre av vennene dine på nett eller spill alene, og led gruppen din i kamp.

Velg fra åtte tilpassbare Cleaners, en av de immune overlevende, og en rekke dødelige våpen og gjenstander mens du klekker ut strategier mot en fiende i stadig utvikling som gir alt for å knuse dere.

  • PS Plus kreves for online-spilling
  • Kjøp i spill er valgfritt
  • Online-spilling er påkrevd
  • Støtter opptil 8 online-spillere med PS Plus
Oppdag mer innen Spill Alle spill
Ekspansjonspakke Nei
Sjanger Action FPS
Formater PS5 - Playstation 5
EAN 5051895413531
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser