Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

The Complete Studio Collection - Limited Edition (16LP)

Til kassen

Se også

The Complete Studio Collection - Limited Edition (16LP)

Skriv en anmeldelse


Vinyl LP

2899 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid
    5-15 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av CDON
  • Sting
  • Pop & Rock, Boxar, Eksklusive musikkbokser
  • Vinyl LP

Disc 1

  • If You Love Somebody Set Them Free
  • Love Is The Seventh Wave
  • Russians
  • Children's Crusade
  • Shadows In The Rain
  • We Work The Black Seam
  • Consider Me Gone
  • The Dream Of The Blue Turtles
  • Moon Over Bourbon Street
  • Forget About The Future
  • This War
  • The Book Of My Life (feat. Anoushka Shankar)
  • Sacred Love
  • Send Your Love (Dave Audé Remix)
  • Walsingham
  • Can She Excuse My Wrongs?
  • "Ryght Honorable: As I Have Bin Most Bounde Unto Your Honor..."
  • Flow My Tears
  • Have You Seen The Bright Lily Grow
  • "...Then In Time Passing One Mr. Johnson Died..."
  • The Most High And Mighty Christianus The Forth, King Of Denmark, His Galliard
  • The Lowest Trees Have Tops
  • "...And Accordinge As I Desired Ther Cam A Letter..."
  • Fine Knacks For Ladies
  • "...From Thence I Went To The Landgrave Of Hessen..."
  • Fantasy
  • Come Heavy Sleep
  • Forlorn Hope Fancy
  • "...And From Thence I Had Great Desire To See Italy..."
  • Come Again
  • Wilt Thou Unkind Thus Reave Me
  • "...After My Departure I Caled To Mynde Our Conference..."
  • Weep You No More, Sad Fountains
  • My Lord Willoughby's Welcome Home
  • Clear Or Cloudy
  • "...Men Say That The Kinge Of Spain Is Making Gret Preparation..."
  • In Darkness Let Me Dwell
  • Gabriel's Message
  • Soul Cake
  • There Is No Rose Of Such Virtue
  • The Snow It Melts The Soonest
  • Christmas At Sea
  • Lo How A Rose E'er Blooming
  • Cold Song
  • The Burning Babe
  • Now Winter Comes Slowly
  • The Hounds Of Winter
  • Balulalow
  • Cherry Tree Carol
  • Lullaby For An Anxious Child
  • Hurdy Gurdy Man
  • You Only Cross My Mind In Winter
  • Next To You
  • Englishman In New York
  • Every Little Thing She Does Is Magic
  • I Hung My Head
  • You Will Be My Ain True Love
  • Roxanne
  • When We Dance
  • End Of The Game
  • I Burn For You
  • We Work The Black Seam
  • She's Too Good For Me
  • The Pirate's Bride
  • The Last Ship
  • Dead Man's Boots
  • And Yet
  • August Winds
  • Language Of Birds
  • Practical Arrangement
  • The Night The Pugilist Learned How To Dance
  • Ballad Of The Great Eastern
  • What Have We Got? (feat. Jimmy Nail)
  • I Love Her But She Loves Someone Else
  • So To Speak (feat. Becky Unthank)
  • The Last Ship (Reprise)
  • I Can't Stop Thinking About You
  • 50,000
  • Down, Down, Down
  • One Fine Day
  • Pretty Young Soldier
  • Petrol Head
  • Heading South On The Great North Road
  • If You Can't Love Me
  • Inshallah
  • The Empty Chair

The Complete Studio Collection includes 12 albums divided on 16 vinyls:

  • The Dream Of The Blue Turtles
  • …Nothing Like The Sun (2LP)
  • The Soul Cages
  • Ten Summoner’s Tales
  • Mercury Falling
  • Brand New Day (2LP)
  • Sacred Love (2LP)
  • Songs From The Labyrinth
  • If On A Winters Night
  • Symphonicities (2LP)
  • The Last Ship
  • 57th & 9th
All of the included LPs appear in exact replicas of the original artwork presented in an exceptional slipcase package, with brand new vinyl masters cut at the legendary Abbey Road studios to ensure exceptional audio quality.
Pop & Rock
Eksklusive musikkbokser
Vinyl LP


Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.