Kjøp Cat-telefon på nettet hos CDON.COM.


Cat Phones er mobiler og smarttelefoner som er laget med tanke på virkelig barske forhold. De er tilpasset deg som lever eller jobber i tøffe omgivelser, der telefonen må tåle mer enn vanlig. På CDON.COM finner du et stort utvalg av Caterpillars telefoner og kan velge den som passer best for deg! » Les mer om Caterpillar og Cat Phones her.

Ditt søk ga ingen treff

 
 

Hva er Caterpillar og Cat Phones?

Caterpillar er et selskap som i mange år har produsert store bygg- og anleggsmaskiner . Etter hvert har virksomheten vokst og blitt utvidet til flere segmenter, og nå lager de også telefoner. De retter seg mot dem som jobber innenfor de andre bransjene de jobber med, som anleggsarbeid og jordbruk, men også mot deg som helt enkelt har en svært aktiv livsstil.

Hvorfor bør jeg velge telefon fra Caterpillar?

Cat Phones er telefoner som er spesiallaget med tanke på deg som lever eller jobber i krevende miljøer, men som likevel vil ha en telefon med alle moderne funksjoner. Hvis du for eksempel arbeider i byggebransjen, er Cat et ypperlig valg. Alle modellene har ruglete flater som gir godt grep. De tåler støt og vann, og de er laget spesielt for å takle mer utsatte omgivelser.

Caterpillar satser på å bygge telefoner av god kvalitet som tåler mye, og du kan velge mellom smarttelefoner med høy ytelse (Android) eller enklere modeller med taster. Alle modellene har spesialfunksjoner som høye ringesignaler, slik at du hører telefonen selv om det støyer rundt deg, og kraftig batteri. Noen av modellene er utformet slik at du kan bruke dem med arbeidshansker (også modellene med berøringsskjerm). Funksjonene i S-serien er fullt på høyden med andre smarttelefoner og kan brukes med hele utvalget av apper for Android.