Krusell - Get carried away

Valgene du gjør og tingene du bærer med deg forgyller livet. Kommuniser med folk når og hvor du vil. Krusell alltid et bra valg for å gjøre det enkelt og moro i ditt daglige liv.

Krusellvesken er født og designet i Sverige. Eksotisk, ikke sant? Og hver eneste Krusellveske har livstidsgaranti.


Coco

Med inspirasjon fra en æra av tidløse snitt og feminin eleganse gir Coco-serien deg vesker til dagens mote tilbehør. Dette er en egensinnet og sexy veske, men tilbyr også utmerket beskyttelse.

» Coco

Kalix

Stilige metalldetaljer er den hotteste trenden denne sesongen. Det myke skinnetuiet med de fine sømmende er et "must" for alle rockestjerner og moteløver.

» Kalix

Gaia

Hvem har sagt at man ikke kan få alt? Gaia veskene kombinerer stil, funksjonalitet og prisverdighet i en og samme veske. Sofistikert oppbevaring av tingene dine.

» Gaia

Luna

Den slanke, minimalistiske designen gjør at du alltid ser elegant ut. Luna-futteralet beskytter dine ting på en stilig og elegant måte.

» Luna


Orbit Flex

Denne unike og modellspesifikke vesken med to funksjoner i en er designet av produktutvikleren Robert Mazetti. Vesken gir enheten maksimal beskyttelse.
Med et avtagbart lokk blir produktet veldig fleksibelt slik at du kan bruke det både på og utenfor kontoret.

» Orbit Flex

Classic / SlimCover

Glem alle andre klumpete futteral. Når du først har blitt vant med Classic / SlimCover, vil du ikke ha noe annet.

» Classic

» SlimCover

Tumba / Uppsala

Denne svenskdesignede vesken gir deg full frihet til å bruke begge hendene mens din smarttelefon er godt integrert i det elegante lærfutteralet.

» Tumba

» Uppsala

Edge / Donsö

Hvis du ønsker att dine tilbehør skal uttrykke kontraster er disse veskene perfekt for deg og din mobil, kamera eller andre dingser. Oppbevar eiendelene sikkert mens du "lever livet".

» Edge

» Donsö


Lund / Tingstad / Hector

En minimalistisk, stilig og toppmoderne veske som er laget unikt for Sony Ericsson smarttelefoner. Disse reflekterer trendene i storbyene da de er semi-universale og mikser Canvas og lær materialer.

» Lund

» Tingstad

» Hector

SealABox

Denne vanntette mobilvesken beskytter din mobiltelefon fra vann, snø og sand. Du kan nå sikkert bruke din telefon på stranden eller i skibakken uten å bekymre deg for fuktskader.

» SealABox

Nettbrett futteral

Ingen iPad eller noe annet nettbrett har det bra uten ett futteral eller en veske. Krusell tilbyr ett brett og varierende sortiment. I utvalget finner du skreddersydde produkter som sørger for maksimal brukervennlighet.

» Tablet fodral

Vinga / Asperö

Slipp løs med funksjon og mote! Denne beskyttelsen til mobilen blir det beste stiltilbehøret til alle anledninger.

» Vinga

» Asperö


GlassCover / BioCover

Verdens første smarttelefon skall som er laget av 100% glass sammen med biomaterialet som er laget av planter.

» GlassCover

» BioCover

ColorCover

Fyll livet ditt med farger! Dette modellspesifikke skallet gir enheten stil og mote. Skallet har åpninger slik at du kan bruke alle funksjonene og er enkel å sette på, ta av og bytte ut.

» ColorCover

Skjermbeskyttelse

Krusell tilbyr kvalitativ skjermbeskyttelse mot riper og slitasje som ellers er ekstremt lett å påføre. Et usynlig skjermbeskyttelse for smarttelefoner og nettbrett.

» Displayskydd

Tilbehør

Krusell tilbyr et bredt sortiment av belteklips og holdere. Alt ifra det du selv skal bære, ha i bilen eller på sykkelen.

» Tilbehør