Tilbake til start
Dagens deals

Se alle produkter

Vanntett veggdeksel for smarttelefoner
Vanntett veggdeksel for smarttelefoner
Vanntett veggdeksel for smarttelefoner
Vanntett veggdeksel for smarttelefoner

1 / 4

Vanntett veggdeksel for smarttelefoner

179 kr
Et allsidig vanntett veggdeksel for smarttelefon som lar deg bruke mobiltelefonen komfortabelt i dusjen eller badekaret uten risiko for at den blir våt. Perfekt til badet, selv om den også er ekstremt anvendelig på kjøkkenet, da den kan plasseres i
Les mer
Et allsidig vanntett veggdeksel for smarttelefon som lar deg bruke mobiltelefonen komfortabelt i dusjen eller badekaret uten risiko for at den blir våt.

Perfekt til badet, selv om den også er ekstremt anvendelig på kjøkkenet, da den kan plasseres i nærheten av vasken slik at du kan underholde deg selv med mobilen mens du vasker opp og så videre. Den forhindrer at damp og vann påvirker funksjonen til mobilen, så den er ideell for å slappe av og nyte videoer, serier, filmer, høre på musikk osv.

Den festes enkelt på veggen uten behov for montering eller verktøy, da den inneholder 3 kraftige kleshengere med lim for å enkelt henge kofferten hvor du måtte ønske. Limet på opphengene er av høy kvalitet og gir et stabilt feste og skader ikke overflater. Denne etuiholderen passer til de fleste mobiltelefoner (opptil maks 7 tommer).

Dens 60º faste sikkerhetsåpning forhindrer at mobiltelefonen sklir eller faller når den settes inn eller tas ut av etuiet. Det gjennomsiktige displayvinduet er berøringsfølsomt for enkel og optimal bruk, slik at du kan justere volumet og utføre andre funksjoner uten å ta telefonen fra dekselet. Fordi det aldri kan dugge over skjermen på dekselet, kan du alltid se klart på mobiltelefonen mens du tar deg av hverdagens gjøremål.

- Materiale: ABS, PET
- Farge: Hvit, Grå
- Mobildeksel: Maks 7"
- Ugjennomtrengelig: Kan brukes på bad eller kjøkken
- Skjerm:
- Gjennomsiktig
- Berøringskontroll
- Mål ca: 19 x 10 x 2,8 cm
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser