Kjøp Asus ZenBook UX430UAR og få tilbake 500 kr

Kjøp en Thin & Light Laptop i dag og få tilbake 500 kr*

Er den gamle datamaskinen sliten, tung og treg? De nyeste datamaskinene er en helt annen opplevelse enn hva du kanskje assosierer med en tradisjonell PC. Mange av de nyeste bærbare er lette og fleksible med en tykkelse på mindre enn 1,5 cm og med lang batterilevetid. Perfekt for de med en aktiv livsstil. Mange modeller har berøringsskjerm og kan bøyes eller brettes. I tillegg har de et avtagbar tastatur, og kan dermed brukes som både nettbrett og laptop. Her er det både rom for fleksibilitet og valgfrihet - du kan være sikker på å finne en laptop som passer deg.

Kjøp en laptop med touch-skjerm og få ytterligere 200 kr tilbake* *Tilbudet gjelder mellom 3. september og 23. september 2018. Besøk moneyback.microsoft.no for informasjon om generelle vilkår.

Slik fungerer det

1. Kjøp en Thin & Light laptop (under 1,8 cm) med Windows S/Home/Pro og Intel-prosessor mellom 3. september og 23. september 2018 (gjelder ikke brukte produkter).
2. Kjøp en laptop med touch-skjerm og få ytterligere 200 kr tilbake.
3. Maks. 5 produkter per person/firma.
4. Du betaler full pris ved kjøp og gjør deretter krav på tilbakebetaling.
5. Krav på tilbakebetaling må gjøres mellom femten (15) og førtifem (45) dager etter kjøp.
6. Kravet fremsettes ved å fylle ut skjemaet på moneyback.microsoft.no.
7. For å kreve tilbakebetaling må du ha tilgjengelig kopi av kvitteringen samt et bilde som viser strekkoden (inkludert EAN-kode eller UPC-kode) på emballasjen.
8. Når kravet er godkjent, betales pengene ut til din bankkonto innen åtte (8) uker.

ASUS Laptops