Tilbake til start
Black Friday

Se alle deals

Skolekridt Tyrkisk Peber Løsvekt i Boks

1 / 1

Skolekridt Tyrkisk Peber Løsvekt i Boks

199 kr
Å spise skolekritt er ingenting vi anbefaler, det er tørt og smaker vondt. Skolekritt derimot, sammen med tyrkisk peber! Oi oi oi. Da snakker vi! Skolekridt Tyrkisk Peber Løsvekt i Boks er et godteri med smak av tyrkisk pepper og mentol som selges
Les mer
Å spise skolekritt er ingenting vi anbefaler, det er tørt og smaker vondt. Skolekritt derimot, sammen med tyrkisk peber! Oi oi oi. Da snakker vi!

Skolekridt Tyrkisk Peber Løsvekt i Boks er et godteri med smak av tyrkisk pepper og mentol som selges i stor pakke på 2 kg.

Ingredienser: sukker, hvetemel/hvedemel, glukosesirup, melasse, hvetestivelse/hvedestivelse, lakrisekstrakt, fortykningsmiddel (E414), maisstivelse/stivelse, ammoniumklorid (salmiakk), salt, naturlig aroma, fargestoff/farvestof (vegetabilsk kull). Kan inneholde melk/kan indeholde mælk. Forandringer i produktets innhold kan forekomme. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalemballasjen. Ved spørsmål, kontakt vår kundeservice. Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet ved kjøp dersom ikke annet er angitt. 

Näringsvärde- /-værdi / Ravintoarvot / Nutition Information
/ 100 g
Energi / Energiaa /Energy
1645 kJ393 kcal
Fett / Fedt /Rasvaa /Fat
0 g
-varav mättat fett / heraf mættede fedtsyrer / josta tyydyttyneitä rasvoja / of which saturates
0 g
Kolhydrat / Karbohydrat / Hiilihydraattia / Carbohydrate
96 g
-varav/heraf sockerarter / josta sokerieta / of which sugars
95.9 g
Fiber / Ravintokuitua / Fibre
-
Protein / Proteiinia
0 g
Salt / Suolaa
0 g
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser