Tilbake til start
Premier Flavocol Popcornsalt

1 / 1

Premier Flavocol Popcornsalt

89 kr
La de sprø nylagde og varme popkornene dine blande seg med en kremete og god smørsmak som kommer til å bli en sprudlende smaksopplevelse i munnen. Et must til fredagskosen i sofaen foran TV-en!  Premier Flavocol Popcornsalt er et kryddersalt med smø
Les mer
La de sprø nylagde og varme popkornene dine blande seg med en kremete og god smørsmak som kommer til å bli en sprudlende smaksopplevelse i munnen. Et must til fredagskosen i sofaen foran TV-en! 

Premier Flavocol Popcornsalt er et kryddersalt med smørsmak, laget via en patentbeskyttet prosess som resulterer i salt med et finere flak i stedet for en krystall. Resultatet er mer saltfølelse – men med mindre natrium. Leveres i forpakning på 992 g.

Ingredienser: salt, aromasmaker, kunstig søtningsmiddel (Acesulfam K), E102 og E110. Forandringer i produktets innhold kan forekomme. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalforpakningen. Vennligst kontakt vår kundeservice ved spørsmål. Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet ved kjøp dersom ingenting annet er oppgitt.

Näringsvärde- /-værdi / Ravintoarvot / Nutition Information
/ 100 g
Energi / Energiaa /Energy
- kJ- kcal
Fett / Fedt /Rasvaa /Fat
0 g
-varav mättat fett / heraf mættede fedtsyrer / josta tyydyttyneitä rasvoja / of which saturates
0 g
Kolhydrat / Karbohydrat / Hiilihydraattia / Carbohydrate
0 g
-varav/heraf sockerarter / josta sokerieta / of which sugars
0 g
Fiber / Ravintokuitua / Fibre
-
Protein / Proteiinia
0 g
Salt / Suolaa
- g
Natrium
455 mg
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser