Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Look-O-Look Godteriburger

1 / 1

Look-O-Look Godteriburger

49 kr
En 130-grammer med smak av frukt og cola, takk" tilhører de mer sjeldne bestillingene rundt omkring i Norges hurtigmatkjeder. Det er faktisk synd, for det er en smaksopplevelse helt utenom det vanlige. Denne burgeren inneholder både godterisalat og g
Les mer
En 130-grammer med smak av frukt og cola, takk" tilhører de mer sjeldne bestillingene rundt omkring i Norges hurtigmatkjeder. Det er faktisk synd, for det er en smaksopplevelse helt utenom det vanlige. Denne burgeren inneholder både godterisalat og godteriost på godterikjøtt i et godteribrød. Topping? Jepp, godteri!  

Look-O-Look Godteriburger er gelégodteri med frukt- og colasmak i form av en hamburger. Selges stykkevis og leveres i pakker på 130 gram.

Ingredienser: glukosesirup, sukker, gelatin, vann, modifisert stivelse, druejuice, dekstrose, syrer, (sitronsyre, eplesyre, melkesyre), smakstilsetninger, stabiliseringsmiddel (sorbitol), fortykningsmiddel (pektin), vegetabilske oljer (kokos, palme), fargetilsetninger (sukkerkulør, sukkerkulør-ammoniakk-sulfittprosess, kurkumin, karmin, briljantblått FCF), overflatebehandlingsmiddel (karnaubavoks, bivoks hvitt og gult). Forandringer i produktenes innhold kan forekomme. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalforpakningen. Ved spørsmål kan du kontakte vår kundetjeneste. Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet ved kjøp dersom ingenting annet nevnes.

Näringsvärde- /-værdi / Ravintoarvot / Nutition Information
/ 100 g
Energi / Energiaa /Energy
1467 kJ345 kcal
Fett / Fedt /Rasvaa /Fat
0,3 g
-varav mättat fett / heraf mættede fedtsyrer / josta tyydyttyneitä rasvoja / of which saturates
0,2 g
Kolhydrat / Karbohydrat / Hiilihydraattia / Carbohydrate
79 g
-varav/heraf sockerarter / josta sokerieta / of which sugars
54 g
Fiber / Ravintokuitua / Fibre
-
Protein / Proteiinia
5,8 g
Salt / Suolaa
0,07 g
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Lignende produkter