Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Kina Snacks Gul

1 / 1

Kina Snacks Gul

49 kr
Uken føles vel aldri så lang som når du har en pose med Kina-snacks som står hjemme og venter på deg. Men så kommer endelig lørdagen, og du gomler i deg en hel neve med de sprø sjokoladekulene! Det er da du har det som best, og det unner vi deg! Kin
Les mer
Uken føles vel aldri så lang som når du har en pose med Kina-snacks som står hjemme og venter på deg. Men så kommer endelig lørdagen, og du gomler i deg en hel neve med de sprø sjokoladekulene! Det er da du har det som best, og det unner vi deg!

Kina Snacks Gul er hvetepuffer med melkesjokoladesmak.

Leveres i en forpakning på 200 g.

Ingredienser: sukker, kakaosmør, PUFFAT VETE/HVEDE/HVETE, HELMJÖLKSPULVER/SØDMÆLKSPULVER/TØRRMELK, vegetabilsk fett (palme, shea), kakaomasse, SKUMMJÖLKSPULVER/SKUMMETMÆLKSPULVER/SKUMMETMELKPULVER, VASSLEPULVER (av MJÖLK)/ VALLEPULVER (fra MÆLK)/MYSEPULVER (fra MELK), emulgator (lecitin, bl.a. SOYA), salt, overflatebehandlingsmiddel (E 904), aroma (vanillin). Det kan forekomme forandringer i produktenes innhold. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalforpakningen. Kontakt kundeservicen vår hvis du har spørsmål. Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet ved kjøp hvis ikke annet er oppgitt.

Näringsvärde- /-værdi / Ravintoarvot / Nutition Information
/ 100 g
Energi / Energiaa /Energy
2252 kJ540 kcal
Fett / Fedt /Rasvaa /Fat
30 g
-varav mättat fett / heraf mættede fedtsyrer / josta tyydyttyneitä rasvoja / of which saturates
19 g
Kolhydrat / Karbohydrat / Hiilihydraattia / Carbohydrate
57 g
-varav/heraf sockerarter / josta sokerieta / of which sugars
49 g
Fiber / Ravintokuitua / Fibre
-
Protein / Proteiinia
7.5 g
Salt / Suolaa
0.25 g
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Lignende produkter

For øyeblikket er vår chat stengt. Send gjerne en mail i stedet, så tar vi kontakt så fort så mulig. Vi prøver å besvare alle spørsmål innen 24 timer. Kontakt oss .